GÜMRÜK HANGİ BÖLÜMÜ KAÇ PUANLA TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ
-
GÜMRÜK HANGİ BÖLÜMÜ KAÇ PUANLA TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
-
82.4 buro
-
@calii Sizce kaça düşer büro az alan yerler daha fazla mı düşer acaba risk almaya değer mi ?
-
@asyasy bem ddgisiklik oluyor sandim hocam il ticaret yazacaktm ama degisiklik olmadi oyle kaldi
-
@calii Hayırlısı olsun belki hayırlı olan tercih ettiğinizdir.
-
@asyasy sizin puan kac hocam
-
@calii 81.8 hocam
-
@asyasy anladim riskli yerdeyiz ikimizde boyum olsa dusunmeden muhafaza yazardim ama bu puanlar doner sermaye ve il ticareti dusunmeli bence
-
@calii Aynen bende muhafaza yazamıyorum maalesef. 80 83 puan arası çok riskli puanlar.
-
@asyasy degistirebilsem il ticaret yazardim
-
@calii Neden il ticaret istiyorsunuz ki ? Şartları daha mı iyi birde bu bölümler arasında çok maaş farkı varmı acaba bilginiz var mı?
-
@asyasy sart degil hem rotasyon yok bu ayri bu da etken tabi ama puanlarinin dusecegini dusundugum icin il ticaret yazacaktm
-
@calii Hayırlısı olsun bunda da belki bir hayır vardır inşallah sıralamaya gidersiniz.
-
@asyasy hepimiz icin hayrlisi olsun
-
75.67 gümrük muhafaza
-
Ben aralıklı bir tahminde bulunayım kimsede bana bu tahminlerim yüzünden kızmasın ve herkes dilediği bölümü tercih etsin.
SÖZLEŞMELİ MUAYENE MEMURLUĞU : 82 ve üstü
SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ (TAŞRA) : 80 ve üstü
SÖZLEŞMELİ MUHAFAZA MEMURLUĞU : 75 ve üstü.Diğerleri sürpriz olur.
-
73.8 e gelme ihtimali var mi muhafazanin?
-
@antimülakat o zamam ben 82.4 ile tasra listesine girerim ins dediginiz cikar ama bence ilticaret ve doner sermaye dusecek
Buda bir tahmin tabiki -
@calii sen neyi yazdin ki tercihini degistiremiyorsun?
-
@antimülakat hocam 81.8 muayene gelme ihtimali nedir