Komiser yardımcısı alımı 2018
-
Arkadaşlar yakın zaman içinde geleceği duyurulan bir personel alımı ilanı var. EGM lisans mezunları arasından komiser yardımcısı alacak. Başvurmanızı tavsiye ederim. Personel alımı ilanı için tıklayınız.
-
2017 puanları geçerli olur mu acaba?
-
@mia_1071 hocam ilanda 2018 KPSS sonrası denilmesi sebebiyle 2018 KPSS P3 kullanılır diye tahmin ediyorum.
-
Bende 2018 de girebilsin diye o tarihi beklediklerini düşünüyorum. 2017 ve 2018 puanları kullanılır umarım.
-
İNŞAALLAH YAŞ ŞARTI 35 OLUR ARTIK!
-
@mia_1071 2017yi sanmam
-
Ben jinekomastiden ameliyat oldum Kasım ayında. Hareketimi kısıtlayan zor bi ameliyat değil fakat ameliyat izi duruyor ufak ufak 2 tane. Acaba elerler mi beni ? Bilen birisi var mı ?
-
@varolistan ocak ayında çıkan bir yasa ile iz sebebiyle polislikten elenme işi bitti diye biliyorum hocam.
-
89 lular giremez heralde
-
Biz gereksiz yere bir çok üniversite açtik ,eğitim planlamasi yapmadık , binlerce issiz üniversiteli ordusu yarattik e kusura bakmayın. Gelin bari sizi polis yapalım !
-
2017 alımında 2016 ve 2017 puanları kullanılmıştı. Bu sefer de 2017+2018 olur sanırım.
-
Maliye bakanlığının alım yapmamasıyla an itibariyle hiç aklımda olmamasına rağmen polisliğe başvurmaya karar verdim. Detaylı bilgi alabileceğimiz meslek tanıtımı,yazı,başlık, önceki ilan vs birşeyler varsa link atabilir misiniz ?
-
@byteks1 hocam geçenlerde üniversite hazırlık bir kardeşimizle konuşuyorum, hangi bölümü okumak lazıma geldi konu. Yeminle söylüyorum bölüm tavsiye edemedim. Polis olmak en mantıklısı.
-
@kartel06 mevcut hükümet kendi ordusunu kurup bunları ihya etme peşinde. Eğer 24 haziranda hükümet değişmezse iibf nin herhangi bi kurtuluşu yok. Malesef son çare olarak mecbur kaldık polisliğe.
Ek gösterge de 3600 e çıkıyormuş zaten. Alandan 90 puan alıp müfettiş olmakla bir farkı kalmadı polisliğin.
-
@byteks1 hocam polisliğin içişleri bakanlığı daire başkanı olmaktan farkı kalmadı. Ek gösterge aynı, maaş ek ödemelerle aynı, hatta özel harekat olursa daha fazla. Şu an yönetici olmak kadar boş bir iş yok.
-
@kartel06 malesef öyle olduk. Benim zaten askerliğim de geldi. Valla bu güne kadar aklımda hiç olmayan birşey di. Mecbur kalınca oluyormuş.
-
@byteks1 biraz eksik yazmış olabilirsiniz çünkü alandan 90 puan alıp çoğu müfettişlik sınavına girmeye dahi hak kazanamama olasılığınız yüksek. malumunuz buralar için alınacak kişi sayısı bir elin parmaklarını geçecek seviyede olmuyor genelde. Bu forumu takip eden üniversite okuyan gençlere tavsiyem iibf okuyorsanız tez olarak bırakınız eğer yok bırakmam falan diyorsanız polis olun kardeşlerim böylelikle kpss denen illetle seneleriniz heba olmamış olur.
-
@burcuburcu Hayır, komiser yard ilanlarında hep 2 senenin kpss'si istendi.
Bakınız 2016 paem alımı
https ://www.google.com.tr/amp/m.haberturk.com/gundem/haber-amp/1272599-egm-komiser-yardimcisi-alimi-2016 -
@buhara güzel haber en azından 2017 KPSS P3 puanlarını kullanma şansımız olacak.
-
@burcuburcu Evet