MİT KARİYER TOPLANTISI
-
Arkadaşlar bugün mit kariyer toplantısına davetlisiniz diye bir mesaj aldım daha önce MİT’e özgeçmiş bırakmıştım.
Toplantı sonucu isteyenlere adaylık süreci başlatılacak falan yazıyordu var mı bileğisi olan ? -
Bana gelmişti 2 ay önce , gitmedim. Sonradan pişman oldum gitmediğime.
Gitmiş arkadaşlar varsa bende merak ediyorum epey.
-
@öğrenci sence gitmeli miyim ?
-
Çok özel bi davet değil ben de dahil olmak üzere pek çok arkadaşım aldı bu mesajı. Zaten google a mit yazınca devamını hemen kariyer toplantısı olarak tamamlıyor.
DÜZENLENMİŞTİR
-
@ensacs hangi üniversiteden menünsün
-
@wilfried gazi üniversitesi
-
@fondra Hocam yüzyüze yakalar sorarsın enteresan bi cevap olmuş biraz Bir nevi alacakları personeli seçmek için yapıyor olamazlar mı acaba ?
-
SİLİNMİŞTİR
-
@fondra Bende sizin gibi düşünüp gitmedim.
-
bana değil ama bir arkadaşıma böyle bir mesaj geldi. Arkadaşım başvuru yapmamıştı o yüzden çok şüpheyle yaklaştı, üstelik uzun süredir işsiz ve kendi halinde bir tipti o yüzden neden ben sorusunu çok sordu kendine. Arkadaş çevresi olarak vardığımız nokta dış görünüşünün ortadoğu milletlerine fazlaca benzediğinden çağrılmış olabileceği yönünde çünkü başka hiçbir özelliği yok. Bildiğim kadarıyla kabul edildi ancak çekindiği için gitmedi.
-
@burcuburcu Mülakat felan nasıl geçmiş peki ? İstihbarat uzmanlığına mı kabul edilmişti ?
-
@öğrenci evet hocam, açıkçası hiç zorlanmadım dedi. Yazılı sınavda zaten optiklere isim falan kodlamamışlar ama dediğim gibi başvuru yapmadan çağrıldı o neyi nasıl etkiler bilmiyorum.
-
@burcuburcu Yazılı sınavda mı yapmışlar hocam ? ( Bölümle ilgili felan m ısormuşlar) Ben meslek tanıtıyorlardır ve bir de adaylara felan bakıyorlardır diye düşünmüştüm
-
Ben biraz araştırmıştım 2 ay önce saha olayları var vesaire ben almayım deyip kenara çekilmiştim.
-
@öğrenci yok hocam bölümle ilgili değil genel sanıyorum daha doğrusu tam hatırlamıyorum. İlk toplantı genel tanışma vs sonraki yazılı ve daha sonra sözlü diye gidiyor.
-
@burcuburcu Mit çalışılabilecek en güzel kurumlardan...
-
@öğrenci bence de öyle hocam sonuçta kadın olmasam ben de çalışmak isterdim.
-
Bende özgeçmiş bıraktım ama toplantıya falan çağrılmadım sizlerde dil puanı varmı.?
-
Ben kariyer toplantısı linkine bile giremiyorum
-
aynı mesaj bana geldi giriş yapmaya çalıştım ama gelen şifre ile giremedim
bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar