MİT KARİYER TOPLANTISI
-
@ensacs hocam ozgecmisi ne kadar süre önce birakmistiniz?
-
@sbui17 7 8 ay oldu sanırım
-
Ankara’da olanlar yarın için nerede gelecekler bildirim mesajı falan geldi mi
-
@ensacs ben de 1 ay önceki basvuruma cevap gelir mi diye bekliyordum,demek ki daha çok beklemem gerekecek,başarılar dilerim.
-
Olur olmaz nasip meselesi ama gideceklere sunu yönetmelikten paylaşayım: 'MİT’te göreve başladıkları tarihten itibaren beş yıl geçmeden istifa edenler görevle ilişkilerinin kesildiği tarihten
itibaren beş yıl geçmedikçe Devlet memurluğuna alınamazlar.' -
@burcuburcu teskilatta kadinlar da var her alinan saha icin diye bir sey yok ki şu da var kadın olup da üst duzey mevkide olanlar var deneyin çekinmeyin
-
@öğrenci Bunu hiç duymamıştım, düşünenler için önemli bir bilgi, dikkate alınmalı.
-
@plansız Bende yönetmeliği okurken dikkat ettim şimdi... Gerçi kabul edildikten sonra bunu kimse düşünmez gibi ama bilemeyiz tabi.
-
@öğrenci Hiç belli olmaz dediğiniz gibi sonradan girdiğine pişman olan olur, bunu bilerek hareket etmek gerek.
-
@burcuburcu @brzezinski haklı ben gittiğimde sunum yapanlardan biri kadındı
-
@genclerbirlikli hocam siz daha önceden katıldınız mı bu toplantıya ve mesaj ile çağrıldınız mı yani ?
-
@ahmet-sid mesaj attılar ben başvuru yapmamıştım
-
@genclerbirlikli hocam devamında noldu biraz bilgi verebilir misiniz
-
@genclerbirlikli peki toplantı sonunda başvuru işlemlerini yaptınız başvurdunuz mu ? Ve şuan ki durumunuz nedir yani ? İsteyenler kafasına yatanlar için kendi bünyesine personel alımı mı yapıyorlar bu toplantı sonucu
-
@hickskaldor sunum yaptılar sonra bıraktılar ikinci mesaj geldi de gitmedim bi daha
-
@ahmet-sid belli testler yapıp alınıyor uzun bir süreci var bilgi vermem doğru olmaz toplantıda anlatılıyor süreç
-
@genclerbirlikli peki gitmemenize sebep olan konular ve hususlar nelerdi hocam onlar hakkında bilgi verebilmeniz mümkün mü acaba, merak ediyoruz baya boş yere heveslenmiş olmak istemiyorum şahsım adına
-
@genclerbirlikli birde hocam toplantıya gelen arkadaşların genel giyim tarzı nasıldı, sivil giyim olarak katılım yapılacağı aşikar da yine de merak ediyoruz nasıl bir ortam olduğunu
-
@ahmet-sid normal gidebilirsiniz kot t shirt
-
@ahmet-sid takım giymek daha mantıklı gibi duruyor