MİT KARİYER TOPLANTISI
-
@bisiklet Geri dönüş yapılmaması isabetli bir karar olmuş.
-
@bisiklet Yine geldin demek..
Kuyruk acını anlıyorum. Çok iyi olduğunu düşünüp ortalamanın düşük olması, Gazi gibi bir okuldan mezun olup Boğaziçi, Marmara veya İstanbul üniversitesi mezunlarının yanına bile yaklaşamaman üzmüş olmalı. Ne yapıyorsun şimdi? Tarım Kredi'de çiftçilere gübre satmaya devam ediyor musun?
-
@as-soon-as Eksiğim çok, farkındayım. ama bu şahısların söylediklerine ve tavırlarına doğru demem mümkün değil. Beni istediğiniz kadar gömebilirsiniz ama rica ediyorum, birazcık eleştirel olun. Gerçi belki de beni bu yüzden almadılar; çünkü bu tarz kurumların hitap ettiği kitleye bakınca itaatkar-sorgulamayan bir yığın görüyorum: Hepiniz bu muameleye müstehaksınız.
-
@as-soon-as marmara ve istanbul mu qadasdfg dalga mı geçiyorsunuz 2015li zamanlada optik forma selamun aleyküm yazan istanbul ya da marmarada iibf okuyordu
-
@afasgafas Ben Gazi Üniversitesi ile karşılaştırmak için demiştim. Gazi'nin Maliye hariç diğer bölümlerinin sıralaması bu ikisinin altında. Hatta Marmara, Gazi'den daha yüksek kapatıyor maliyede. Yanlışım varsa düzeltin.
-
@as-soon-as 2007 girisliyim gazi iktisat mezunuyum. Siralamam 30bindi. Zor girdim gazi iktisada. O donemler marmara-istanbul universitesi son tercihimizde. Gazinin egitimi tartisilmazdi. Hocalari tr capinda en iyi hocalardi
-
@sedatinho Yani o kadar eski taban sıralamalara bakamadım, 2009-2010 arasına gidebildim. Orada da bir başabaşlık varmış. tabi sonraki 11 senede marmara - iü açmış farkı.
-
Silinmiştir
-
@metarialci 2 hafta ne ki 2 yıl bekleyen var
-
@metarialci olumsuz cevap gelmediyse olumlu gibi kabul edin. 1.5 yıl bile sürüyor
-
Silinmiştir
-
Bu ileti silindi! -
Silinmiştir
-
Bu başlık altın tonlarca analiz yapılıyor ama arkadaşlar bilin istiyorum. Referanssız girmek imkansız, bakın yüzde 99 demiyorum. Ki ne seviye referans gerektiği de malum. Ha ama deneyin tabi. Bedava sonuçta denemek. Kaymakamlık, hakimlik için çılgın referansların döndüğü ülkede sizce buraya girmek olağan akışında olabilir mi, soruyorum Bir arkadaşım demişti, bana da makul geldi. Ben bu süreçlerin tamamen bilgi toplama odaklı olduğunu düşünüyorum. Daha ötesi değil.
-
Bu ileti silindi! -
@mucahitozdogan Mücahit bak bu kurumun en öne çıkan özelliği belirsizlik. Yani blogu okudum bu adamlar için senin ne kadar acı ve sıkıntı çektiğin önemli değil orada çalışan referanslı referanssız hepsi memur ve memur söyleneni yapar, olaya duygusal hava katılmamalı.
Kurum zaten kapalı kutu yani dışarıdan iletişime geçme şansı da yok bak burada o kadar yazacağına bir referans bulmaya çabalasaydın milletvekili falan şu an daha seri giderdi süreçlerin evet torpil etik değil ama napalım.
Ayrıca ekşi sözlükte olsun burada olsun olayı anlatırken evet kurumun düzensiz ve belirsizliğini vurgularken kendi duygusal hayat hikayeni koyman asıl noktayı saptırdı ve seni müşkül duruma soktu herkesin karşısında ve ilgi isteyen narsist bir insan konumuna girdin.
Yani bence bu dosyayı kapa ve kendine de ki tatsız bir süreçti her şey geride kaldı ne yapalım kaderimizde yokmuş de ve geç. -
Silinmiştir
-
Bu ileti silindi! -
@mucahitozdogan Son paragrafta yansıtmaya çalıştığın bilmişlik ve kibir, emin ol başarıları hayatının her daim önünde olan insanlarda yoktur. Bu durumda böyle bir egoya sahipsen diğer türlü durumlarda düşünemiyorum bile seni. Allah karşılaştırmasın kimseyi senin gibi insanlarla, özelikle iş hayatında çalışma arkadaşı olarak. Layık olmadığın kurumlar dolayısıyla yaşadığın başarısızlıklarını, insanları alt perdeden görerek kapatmaya çalışmayı da bırak, aşırı itici konuma düşüyorsun.
-
Allah aşkına neyden bahsediyorsun? Ne vasfın var senin? AÖF'ten hallice bir fakülte dediğin fakülteyi düşük ortalama ile bitirmişsin. Taşradaki bir üniversitede yüksek lisans kovalamışsın. YDS'den 80 bile alamamışsın. Şu an da çalıştığın kurumda çiftçiye gübre satıyorsun.
Git ötede ağla, başlığı da kirletme. Pislik attığın KPSS olmasaydı aç kalırdın bu vasıfsızlığınla.