2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Biraz önce siteye bir şey mi oldu ?
-
@can-mavi yarın bir umut diyeceğim ama yok mimkin diil.
-
@antimülakat hocam sonuçlar belli ki neden yayinlanmiyor onu bende çözemedim ama
-
@can-mavi az önce farklı bir sayfaya yönlendirdi sürekli beni de sayfa
-
Arkadaş ben de bir heyecanlanayım ya her seferinde tekte siteye giriyorum. Bir kasılsın bir başka bir şey olsun heyecanlanmayı özledim
-
Duyumcular yok,gib de calisanlar yok,bir sgk denetmen yard surecine mi gidiyoruz yoksa:(
-
Şimdi değil ama bu şekilde giderse mulakat sonucu bekleyenler bı 5 ay bekler sanırım
-
@duyguuu37 çoktan girdik o sürece.
-
@james-buchanan hocam benim yarin icinde bir atimligim var sonrasi gercekten hayal kirikligi olur: (
-
@duyguuu37 zor. isteseler çoktan açıklamışlardı. bekletmelerinin sebebi ya guy'la beraber açıklanacak ya da tamamen keyfiyet.
-
sınav açıklanmadıkça geriliyorum. mesela kazanamadık üzüldük bitti ama açıklanmadığı sürece yaşanan ızdırap.
-
@james-buchanan yada bambaşka bir sey
-
Ben girdim diye açıklanmıyor..SGKda da böyle olmuştu
-
Yemin ediyorum kabus görmeye başladım artık. Rüyamda iki puanla kaçırmışım ona üzüldüm psikoloji filan kalmadı bende
-
@teslame aynısını bende gördüm!!!!
-
Perşembe resmi tatil cuma kpss açıklanacak. Yarın sayıştay açıklanacak dguy ne zaman açıklanacak artık fikir yürütemiyorum. Ne ara oldu bu kadar sınav ?
-
@elfelfelf hocam sizi dışarıya alalım lütfen. Bizi de yakıyorsunuz yapmayın
-
Maliye Bakanlığı da açıklamayan kurumlar kervanına katıldı ömür beklemekle geçiyor ve giden zaman geri alınmıyor. Gerçekten çok yorucu bi süreç
Allah yardımcımız olsun -
@baybatur aahahahahah valla bilerek yapmadım
-
Bugünden umut var mı