2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@duyguuu37 ben bu soruyu dikkatsizlikten kaçırdığım için kendime zor geldim valla 630 yaptım ama tartışmaya açık bir soru değil malesef açık Ve net 660 ders olsun bana
-
Arkadaslar siz hangi sorulari yanlis yaptiniz acaba? Sanki herkes ayni sorulari yanlis yapmis gibi bi his olustu bende. Mesela ben uyarma sorusunu yanlis yapmisim 82 veya 83 dogrum gelecek galiba.. ins mulakata kaliriz yoksa cok uzulurum
-
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
SON KEZ YAZIYORUM
SORUDA BİZDEN 'ÜRETİLEN MAMUL MALİYETİNİ İSTİYOR'DİMM +200
DİG +300
GÜG +130
TOPLAM ÜRETİM MALİYETİ 630D. Başı YARI MAMUL +50
D. Sonu YARI MAMÜL -20
ÜRETİLEN MAMÜL MALİYETİ 660ALTTAKİLER BİZİ İLGİLENDİRMİYOR ÇÜNKÜ BURAYA KADAR SORUYORDU ALTAY SATILAN MAMÜL MALİYETİ VAR ORASINI SORMUYOR SORU BU KADAR!
Buyrun
-
Iptal olunca ne oluyor herkesedogru mu yaziliyor o soru
-
@biriibfli geçen guy da öyle yaptılar
-
Arkadaslar bir sey sormak istiyorum,buradaki bircok kisi guy a da girecek,18 agustos sinav tarihi bayram tatili maglum,sinavda bir degisiklik olur mu gib bu tur seyler yapti mi hic bilet alacagim da karar veremedim
-
Arkadaşlar ben formülü yazıp açıklıyorum. Bunda diretecek bişey bu soru guyda da çıkar hata yapmayın çözümü bu şekilde defalarca açıkladım
Bu tartısılacak soru bile değil çünkü formüle göre Yazıp çözülüyor neden bu kadar tartışılıyor onu anlamıyorum -
@duyguuu37 Hocam ben de 630 yaptim lakin ben 630 u mamulleri alarak yari mamulleri almayarak buldum siralamayi karistirdim yani. Cevap sayilar denk gelmediyse şayet 630 değil.
-
Abi formülü yazıyoruz hala o derken bu derken.. Bakın sevgili dostlar soruda bize direkt işçilik, direkt ilk mad, genel üretim gid , Db yarı mamül, DS yarı mamül, Db mamül , DS yarı mamül verilmiş ve bizden ÜRETİLEN MAMÜL MALİYETİni istiyordu. Tablomuz şudur:
Direkt ilk mad
Direkt işçilik
Genel üretim gid
+_______________
[ÜRETİM MALİYETİ]
+DB yarı mamul
~ DS yarı mamül
+_______________
[ Üretilen mamül maliyeti( sınavda burayı istiyordu)]
+DB mamül
~DS mamül
+_______________
Satılan mamül maliyeti.Db mamul ve DS mamül eklediyseniz verilenlere yanlış bulmuşsunuzdur( ekleyince 630 oluyordu yanlış)
DS mamül ve DB mamülü eklemeyecektiniz. Daha Nasıl açıklayım ya -
@aynstayn aynen kardeşim hiç tartısılacak soru değil formülü var net cevabı belli. Sayılar bile net aklımda
-
@duyguuu37 sınav tarihinde bır değişiklik olmaz
-
@maricinal bu aralar iptal olan sinavlar filan derken bende oyle bir beklenti olustu hocam maglum ulasim fiyatlarida masallah yuksek,o zaman ben alayim bilet
-
Duyumu olan yok mu ?açıklanır mı bugün?
-
ankaraya geleceğiniz ili bilmiyorum ama her zaman her yerden ankaraya kolay ulaşım vardır iptal olma durumu olursa bilet ücretinizi geri alırsınız .
-
Islm sorusu da iptal edilse keske finansal olan sikki isaretlemstm
-
@maricinal cok fazla sefer var onda sorun yok ama su an bircok sefer de dolu hocam 2 gune kalmaz bile hepsi dolu olur,gerci ek sefer acilir ama sinav bu riske atamiyorum
-
@maricinal bu arada tesekkur ederim
-
@safiTÜRK69 dostum dun bir dostumuzda senle ayni fikirdeydi ve bir tartismayla uzaklastirma aldi.Gercekten duser mi?
-
@duyguuu37 rica ederim hocam kurum sınavlarında başarılar
-
Net cevapları hepsi var mı acaba