2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@zenginmemur kesinlikle 80i görmez. İl göç sınavı da aynı seviyedeydi. 78 le kapattı.Ben sınav esnasında 75le felan kapatır dedim. İddiasız girmiştim.Yorumum objektiftir. 25 yanlışım var diye bunu söylemiyorum. Taş çatlasa 77-78 olur. ( uzaklaştırma alırsam senden bilirim:) )
-
Gecen yıl Ankara guy 155 kisi alcakti guyda spekulasyonla ilk kpssde bir sok 79la kapatti.Sonra kurum sinavi en az 85 dediler.Bir aciklandı 340.adayın dogru sayısi 775 kiside 79 dogru.Bu sınav guya gore zordu.Buradan bile umutlu olmayip bn ne yapayım.
-
@safitürk69 il göç 76 ile kapatmıştı hocam
-
@safitürk69 hocam ne bileyim sanki 85 yapanda gozumue cok gekmeye basladi.
-
@firito en az 5-6 tanesi hala tartışılıyor Hocam daha da fazlası olduğuna Emin’im doğru dersin yanlış çıkar yanlış dersin doğru çıkar
-
@elinor-ostrom Hocam sınav girdik. Sence sınav seviyeleri daha yakın degilmiydi. Evet burası merkez uzmanlık lakin guy veya SGK olup uzun zamandır çalışmayan insan çoktu.
-
@moonlight teşekkür ederim
-
@zenginmemur benim Sayıştay’da ilk 50 beklediğim arkadaşımın 15 yanlışı var. 650 kişi 80 üzeri yapsın helal olsun gençlik der çekilirim
-
@safitürk69 Evet hocam yakındı. kyk müfettişlik sgm sınavlarından da zordu bence.
-
@elinor-ostrom hocam kyk kac dogruyla kapatmisti
-
@safitürk69 hocam bu 15 yanlis yapanlarin sayisi kactir?Tahmini bir seyler cikartsak
-
Şuan üzerinde uzlaşılamayan sadece 2 soru var biri pozitif dışsallık (ki bence iptal edilecek) diğeride şüpheli ticari alacak sorusu
-
@zenginmemur hocam onda ortalamayı tutturan mülakata kaldı o sınavı baz alıp dguy ile karşılaştırma yapmak doğru olmaz. Şöyle diyeyim 500kişi sınava girdi mülakata kalamayan 25-30 kişi falandı
-
@cesss banada oyle geliyo bu iki soru.Birde sans oyunlarini ben hatirlamiyorum nasıl bir soruydu
-
@elinor-ostrom kaç kişi girmişti
-
@elinor-ostrom dogru o farkliydi.Halkbank servisde düsuk kapatmisti onu baz alabilirmiyiz
-
@zenginmemur kyk belli bi kat çağırmamıştı % 65 i geçen yani 65 doğruyu geçen her alan %50 istedi çağrıldı sınava ona rağmen az da olsa geçemeyen vardı 86 Kpss ile kapatan bi sınav bundan da kolaydı
-
@toranj hocam 500 kişi girecekti ama girmeyen kişiler vardı tabi. Mülakata 456 kişi kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam
-
@şampiyon hocam diyorum ya tamam kendime kıziyorum cok basit hatalarim var.Ama sınav guya gore zordu.
-
@zenginmemur halkbank servisle hiç ilgisi yok hocam o sınavda gk gy puanda baskındı