2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gökyeleli azalan bakiyeler ya da normal amortisman yöntemi bunun hiç bi önemi yoktu ki çünkü ilk yılın amortisman hesabı bize yetiyordu soruyu çözebilmek için , çünkü her iki yöntemde de ilk yılın amortisman tutarı aynı
-
@gmsmustafa emin misiniz?ters yönlü diye biliyorum.konuya hakim arkadaşlar aydınlatabilir misiniz?
-
@bankacıkız, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@gökyeleli azalan bakiyeler ya da normal amortisman yöntemi bunun hiç bi önemi yoktu ki çünkü ilk yılın amortisman hesabı bize yetiyordu soruyu çözebilmek için , çünkü her iki yöntemde de ilk yılın amortisman tutarı aynı
Nasıl aynı , amortisman oranları farklı birinde 0.20 diğerinde 0.40
-
@ucanbalon lafim direkt olarak sana degil genel olarak yazdim isine nasil geliyorsa oyle anlayabilirsin..temcit pilavi gibi herseyi oyle karistirmaya gerek yok..onceki sayfalarda defalarca cevap verildi zaten.zahmet edip okursan kardesim
-
@gmsmustafa değildir
-
@jsmill Kardeşim cevabı verdim ben sana şıkta yazanı
-
Işıklar ne durumda
-
@herhangibiri cevabı verdim
-
@gmsmustafa yanlış anlaşılma oldu
-
@can-mavi türkiye üyelik sorusu EFTA vardı
-
selam dostlar geçmiş olsun öncelikle şu zamana kadar girdiğim en kaliteli kurum sınavıydı sorular bilgiye tecrübeye yoruma vs. Dayanıktı.. tahminimce 78-82 bandında kapatacak şimdiden herkes hakkında hayırlı olur inşllah
-
@teklif-eğrisi herkes cok fazla emek verdigi icin cok gergin ve yaptigimiz yanlislari kabullenemiyebiliriz cok normal .siz de rahatsiz oluyorsaniz bi gun sonra tum sorular belli olur bakarsiniz.gerginlik yaratmayin lutfen.
-
@falanfilan evet hocam uygulanıyormuş araştırdım bende
-
83 84 leri görür diye tahmin ediyorum
-
Hocam kar payı dağıtımında gecmis yil karları borclu olması gerekmiyor mu , kar payı ödemeleri bence o. Bo aydınlatalım mı hep beraber
-
Tartısmali soru sayısi kac peki arkadaslar.Bn hesaplarken tartismalilarinnhepsini yanlis kabul ettim
-
Ayrıca bu sınav guy İstanbul’un da kaçla kapatabileceğini gösterecek aşağı yukarı
-
@fatihmavcu ödeme olsa kasadan yada bankadan para cikar
-
hazine sorusunda hangisi gorevidir mi gorevi degildir mi diyordu hatırlayan var mı
-
@teklif-eğrisi ben bütün yazılanları okudum zaten bana mantıklı gelmedi sordum saolsun cevapladı arkadaslarda bende anlamış oldum soruyu soran benim cevaplayan onlar sizi neden bu kadar rahatsız etti iZin alalım isterseniz foruma bişey yazmadan