2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Peki mali tevzin ?
-
Ne zaman açıklanır guy gibi en fazla 1 haftada açıklanır diye düşünüyorum ben siz?
-
@kpszede yerel yönetimler arasında diye bi şık vardı ben onu yaptım
-
Kazanma anindaki iyi niyet onemlidir,sonradan kalkmasi onemli degil dava acilamaz
-
@frie-list yani şimdi ben malımı kiraladım birine oda gitti 3.kişiye iyiniyetli sattı ben bi daha alamıyormuyum malımı ?çok saçma değilmi
-
@uvb007 hocam galiba ab bakanlıgında ya da exim bankda fln mı calısıyorsun
-
@balans-etkisi 3 şıkta öyleydi zaten hocam.. merkezi yönetim ile yerel yönetim arasındaki gider bölüşümü/kaynak bölüşümü/hizmet bölüşümü?
-
@kpszede bi sik sadece Yereller arasiydi
-
@kpszede kaynak gelir gider bölüşümü bi tane şık yereller arasında diyordu onu işaretledim
-
Iyiniyette kazanım anındaki iyiniyetin varlığı aranmıyor mu?
-
@ahmetcky where is hans come from
-
Bi tane soru vardı adamın ücreti artmış ama daha az çalışıyordu ikame etkisimi baskın gelir etkisimi ?
-
@ahmetcky en azından biri tutmuş çok teşekkür ederim hocam
-
@balans-etkisi aa yanlış okumusum sanırım
-
@elinor-ostrom haklisin hocam ama siklar cok yakin biribirine bu ndenle senin yazdigin dogru amam
-
@balans-etkisi çalışma saatinin azalma oranı saat başına aldığı ücretin oranında az olduğu için gelir diye yaptım.
-
@kpszede sağlık olsun hocam
-
Hastayım su çok kolaydı 90 la kapatır muhabbeti yapanlara ya , sınavda rahat kolay görünümlü düşürücü 8 civarı soru vardı , 80 üstü yapan kesin ilk 600 de bence
-
@mzeytci kazandigi anda iyi niyetli olmasi gerekmez mi?
-
@balans-etkisi ikame etkisi