2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gresham-t bilgim yok hocam hareket yok kurumda şimdilik bana kalırsa Eylül gibi ama sadece tahmin
-
1 soru daha gidince 84 olcak bütün tartisma bu nedenle.
-
@emredurmaz yok değilim her türlü bekleyecez o zaman gerçi hiç açıklanacak gibi gelmiyor ama
-
Bence kurumun soruları yayınlaması gerekir şeffaflık bunu gerektirir. Bunca tatava bundan dolayı çıkıyor. Yayınla soruları kafan rahat olsun. İtiraz edecek varsa da eder sorularq itiraz. Adam şimdi ne soruyu tam hatırlıyor ne şıkları ama itiraz edeceğim diyor. Neye ediyorsun hangi şıkka tam hatırlıyor musun hayır. Arkadaşlar bir zaman sonra ilgili şıkkı size kabul ettirmeye çalışır lütfen düşmeyin o yanılgıya
-
@shanks hocam sonuçlar liste şeklinde sitede açıklanır. Sınav gib sitesine girm3nize gerek yok
-
@alika28 hocam bu sınav nasil dusecek?
-
@alika28 millet 85 bir sotu icin birbirini oldurecek nerdeyse
-
@atkinsons İyi o zaman sağol
-
@sdf Hocam yukarda yazmıştım bi kaç kişi daha yazmış yonetim kurulu değil organıydı şık. B kitapçığında şıklar şoyleydi a-genel kurul b-denetim kurulu c-mütevelli heyeti d-yönetim organı diye hatırlıyorum.
Sanirim bi aciklama da yazmistiniz mütevelli heyetiyle ilgili evet vakıfların yöneticisi olarak geciyor heyet ben de kontrol ettim siz paylasinca. ancak tek kişi de yonetebilir diye biliyorum vakfı. bu yüzden hem medeni kanunda açık şekilde gecmesi hem de genel olarak hem heyeti hem kişi yonetimini kapsamasi acisindan yonetim organı dogru olacak. bi yanlisimiz daha yok kimse panik yapmasın
-
Bence mesai sonu açıklarlar telefonlara bakmamak için
-
Tercihlerde Benzerlik Teoremi (Similarity in Preferences-Brunstam Linder)
-
Daha sayfa hata verecek,giremeyecegiz bı sure ondan sonra aciklanacak
-
Sinavdan sonra millet iyice kafayi siyirdi.Grcmis olsun gencler
-
Evet son tahminleri alalim.Tartisma biraz azalmısken
-
@zenginmemur 80
-
@zenginmemur 76
-
@eliff 79
-
@zenginmemur 77 diyorum ben 600 kişide 80 üzeri kapatacaksa hiçbir şey öğrenememişiz demektir
-
Ha böyle iste
-
75 diyorum..