2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@atkinsons hahaha
-
@atkinsons Ben de 79 la girdim bu sınava ama bu yılki kpss den 90 üstü bekliyorum .sınavı geçerim geçemem ama 78 almış diye kucumseyemezsin.Ha az soru cozmustur ,çok kurum sınavına gitmemiştir tecrübesi yoktur yapam az .dershane hocası yarım yamalak bi şey der yapamaz .Sen 90 la basvurandan değil 78 le basvurdan kork .çünkü o her türlu çalışmak zorunda
-
-
Aslında böyle bir sınav olmadı yoktu sınava girmediniz hepiniz haftasonu uykunuzu uyuyordunuz
-
-
Bugün de açıklanmayacak galiba
-
@alika28 sen 2 gün önce uyanmışsın vay uyanık
-
@shanks inşallah açıklanır
-
@ilanmılano hocam evet kanun açık. bura bu konuya takılan arkadaşlar şıklarda yönetim organı mı kurulu mu yazıyor onu hatırlayamıyorlar. yoksa yönetim organı tabiki cevap. ama ben de cevapta yönetim kurulu var diye hatırladım. o nedenle de mütevelli heyeti son dakika aklımı karıştırdı. çünkü onun da tanımında yönetim işi yazıyor.
-
@atkinsons obaaaa. konuş damat konuş. https://www.youtube.com/watch?v=cxzE4HE1ehA
-
SGK 9. Promosyon kaç ay bekledim bir iki gün böyle süreler koymuyor artık
-
@voice hakkinizda hayirlisi olur inşallah
-
@kuşçubaşıeşref SGK ne zaman çıkar ilana tahminin var mı hocam
-
@otuzyılsavaşı hhahahahahaa süper
-
75ciler son dakikaya kadar direnmeye devam
-
Karahanlı: Devlet dediğin nedir ki ben sen o değil mi?
Aslan Akbey: Ortadoğu dediğin nedir ki sen siz onlar değil mi?https://www.youtube.com/watch?v=a5W-o20_mzs
:):)
-
@fatihmavcu çok emin konuşmuşum ama pek de emin değilim galiba yani ben o soruyu bir kere okudum sadece işaretledim ve geçtim. bazı arkadaşlar bir kaç kere okuduklarını ve organ yazdığını söylüyorlar şıklarda. onlara itimat etmek daha güvenilir olabilir. ama ben nedense yönetim kurulu yazıyor diye hatırlıyorum.
-
Başka bir cihazda oturumunuz açık kalmış sorunun halletmenin bir yolu var mı 30 dakika beklemeden
-
Genel kurul yönetim kurulu m. Heyeti ve denetim kurulu yazıyordu şıklarda
-
@shanks kurum çalışanı iseniz keys oturumunuzu kapatmanız gerekir aksi takdirde giremezsiniz