2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
-
açıklansa da kurtulsak ya.........
-
@can-mavi Troll diyenler araştırılmali kim troll ortaya çıkar. Sizi kaymakamlık yorumlarında tanıdım . Isabetli ve akılcı yorumlarınız var.
-
@george Yalan.
-
Dün duyumculara inanmayın diyen bugün duyum ile geliyor ilginç
-
Günaydın.Gün bugündür, 3-4 gibi sevinen üzülen belli olur.Çok defa keşke açıklanmasaydı en azından umut vardı içimde dediğim olmuştu geçmiş zamanlarda.İnşallah bugün o cümleyi kurmayız.
-
gib te çalışıyorum arkadaşlar, üstadlar oecd binasında toplantıdalar.
-
@narca hocam bilgi alabildiniz mi hiç bugün açıklanma ihtimali nedir ?
-
@can-mavi seni yedirmeyiz kimseye sana troll diyen nasıl bir tam ehliyetsizdir anlamadım , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım ama naparsın susmuyorlar susturamıyorsun
-
@narca hocam bi kapıyı dinleyin ne konuşuyorlar.
-
hayır bir bilgim yok. sadece başkanın yanına dosya görüşmeye gidecektim, sekreteri oecd de toplantıda olduğunu söyledi. tek bilgim bu.
-
@narca Kapıyı çalmadan dalın içeri nerede lan bizi sonuçlar deyin.Yumruğunuzu masaya vurun
-
@narca içeri sis bombası atıp evrakları çalın.
-
Simdi aradım bugun de olabilir yarında dıger haftada malesef kesin bisey yok calısmalar bitmedi dedi gib ders calısaaamıyuyppprum
-
@narca hımm sonra da dediniz ki koşa koşa tercihini yap a gidip üyelik açıp hemen yazmalıyım
-
@narca İsmail aslan nerdeyse
-
@narca, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
a d
yalan söyleyeni ? 15 dk önce üyelik açmışssın VITÇILIK yapma insanların umuduyla oynama...
-
@toranj aynen öyle oldu, bir sakıncası mı var bu durumun? gib teki diğer arkadaşlar da onaylayacaktır zaten bu bilgiyi.
-
@milton, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Simdi aradım bugun de olabilir yarında dıger haftada malesef kesin bisey yok calısmalar bitmedi dedi gib ders calısaaamıyuyppprum
Gib görevlisinin böyle cevap vermesi çok saçma değil mi ya , eş dost benim sınavı sorduğunda babam da aynı cevabı veriyor : “bugün 4. Günüymüş , yarın ya da haftaya bilmiyoruz”
-
Allahım ne olur bugün bitsin bu işkence
Her kafadan ayrı bi ses biri açıklanır diyor umut oluyor biri bugünde bekleme diyor ..Sınav anında bu kadar zorlanmamıştım, en zoru beklemek.