2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@istatistikçik hocam tepkinizde sonuna kadar haklısınız bence. Sizin yerinizde olsam telefonda yüzde yüz açıklanacak haberi bile alsam yazmam şu andan itibaren.
-
@kortex orman genel müdürlüğünun önceki alımda da boyle bir şeyleri oldu. Bizim böyle olacağını düşünmüyorum.
-
@ceks74 Duyumcu olsam tepki yemeye razıyım da telefondan arayıp bilgi almaya çalışıyorum söyleneni aktarıyorum buna rağmen linç yiyorum anlamadım.
-
@kortex dün iptal gibi durum söz konusu yok denilmiş. orman muhafaza için daha basvurular baslamamıs ya da herhangi bir sınav/mülakat yapılmamıstı
-
@istatistikçik Hocam benim anlamadığım, siz oradaki personelin söylediğini birebir aktardıysanız neden zan altında bırakıyor olasınız ki orada çalışan kişileri? Sonuçta telefonda söylediği kendi beyanı siz de birebir aktardınız, burada trip atılması gereken kişiler, bu sınavın açıklanmasını, emeğinin karşılığını görmek isteyen kişiler değil, 4 şıklı optik test sınavını açıklamayan kurum yöneticileridir. Sınav açıklanmasını istiyor buradaki insanlar, hakkıyla, emeğiyle kazanmak istiyor. Birileri gibi beleşten bir yerlere girmek değil amaçları. Gerçi o tipler sınav sonucu beklemez, bilirler ne olacağını. Bize trip atmak kolay tabi.
-
Adalet bakanı 15 bin personel alacağız diyor tasarruf öyle mi..iibf ye gelince tasarruf başka bir şeye yok.
-
tasarruf deyip Milli Eğitim Bakanlığından kaynak kesiyorlar, Diyanet işlerine ek kaynak veriyorlar.....
-
@istatistikçik ben duyumcusunuz demedim ki.
-
@zach bu yazdıklarınızın aynısını ben de telefon açıkken düşünüp söylemek istedim ama söylenmiyor işte hocam
-
@kortex Diyanetin ilanı geldi, 1 hafta içinde bulundukları ilde mülakatları oldu, 3 günde atamaları oldu, çoktan işe başladılar. Biz ise 14 ay ilan bekle, sınav için Ankara'ya git, sınav açıklanmasını bekle, sırf 4 ay mülakat tarihini bekle, mülakat için Ankara'ya tekrar git.. Daha yazmaya gücüm yetmiyor..
-
@kortex Ek olarak öyle bizim gibi yüksek kpss puanları falan da gerekmiyor atanmak için ve bizim gibi tek il seçimine mahkum edilmiyorlar, ilinden ilçesine 10dan fazla tercih hakları var..
-
@victory-carleone yok @James-Buchanan klasikleştirdi bu iletiyi.
-
Yazık la bize..
-
Gercekten yazık bize ya bu haksızlığa biri dur demesi lazım
-
1000 tane adli hakim test sinaviyla 70 baraji yok iste simdi pismanliklar başlasin.
-
1000 tane guy alincak belki hakimin aldigi paranin yarısi bile degil biz bütceye yuk getiriyoruz yazik ya adaletmis ne adaleti
-
Bana is yüku falan cok demeyin vergi dairelerinde klimasiz ortamda mükellefke ugrasmak zor bir sey olmali.
-
15bin adalet bakanlığı ilanı gelecek biz 400 kişilik dguy iptal olur mu olmaz mı diye kara kara düşünüyoruz yazık bize..
-
Yalandan da olsa biri durum verse de zaman geçse...
-
Ysk sınavına katilan var mi aramızda?Katilanlar sizce hangisi daha kolaydi?Ysk dguy.Yskda en az85 diyenler cok var gibi