2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@guycukız Tugrul hocayi yillardir taniyoruz biz kendisi hep iyi niyetlidir yaniliyorsun kardesim ayrica begenmiyorsan inanmiyorsan soylediklerine takip etmezsin olur biter burada atip tutmaya hakkin yok
-
Arkadaşlar bir önerim var uygun bulursanız eğer. Memurlar. Net whatshap numarasına bşr metin oluşturup toplu olarak atalım. Onlarda kayıtsız kalmayıp haber yaparlar diye düsünüyorum. En cok takıp edilen ve haberlerine kamu kurumları tarafından açıklama yapılan bir site. Bence çok etkili olur. Daha önce bunu deneyip haber yaptırmıştık orda
-
-
@ceks74 hahahajajsk güzel
-
@aydinata44 ben başından beri böyle.oldignu dusnuyorum
-
@rybczynski2 Rybczynski hadi olum uyan işe geç kalacaksın bak
-
@yavuzçağrı 5 dk daha
-
Perşembe açıklanma ihtimali olan duyum hala geçerli mi:)
-
@i̇lanbekleyenbiri onu ben yazmıştım ama inanın duyumcunun bile bunu bileceğini zannetmiyorm . hatta bunu söyleyenlere bile inancım kalmadı artık . işin aslını sorarsanız bu duyumda patladı bence
-
@t-robert-malthus Duyumu aldığınız kişiye birhada sorma fırsatınız varmı
-
@ozkan1983 memurlar. net haberinizi yapmaz. Boşuna uğraşmayın. Guy ilanı için günlük toplu bir şekilde mesaj atmamıza rağmen bizi takmamışlardı. Onların derdi sadece öğretmenler.
-
@emre1910 defalarca sordum nafile onunda bi halt bildiği yok . öyle kulaktan dolma bilgiler süreç uzadıkça daha çok yıpranacağız gibi
-
"Bugün de bitti ve hâlâ açıklanmadı" iletisi gelmediğine göre bugün açıklanabilir
-
@t-robert-malthus Anladim hocam..hakkımizda hayirlısı.baya yıprandık..i sallah fazla uzun sürmez bu durum
-
@gencburokrat keşkeee
-
@emre1910 işlh cok yıprandık hemde cok
-
Bu dguy sınavı olmasaydı arada guy çoktan açıklanmıştı iptal olacağını düşünmüyorum ama dguyu geciktiriyorlar gibi bu yüzden guyu da açıklamıyorlar
-
Bu kadar duyumun patladığı başka bir sınav yoktur
-
Ben gerçekten anlamıyorum , sayın bakan Trump la kriz olduğu gün kendisi dedi yepyeni bir döneme giriyoruz vergilemede diye sonra burada konuşuldu dguy olanlar ocağa yetişmeye çalışıyor diye nasıl umutlandik resmen dünya tersine döndü
-
Arkadaslar etkinlik icin tag ve saat belirlendi mi bugun giremedim de foruma kacirmayim