2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@turinturambar Bunu bunu alın burdan.
-
@turinturambar sanane kardesim neye sukredip sukretmeyecegimizden burda ki bir cok insan senelerdir bir seyler bekliyor.Her sinavin kendine has sureci var.Biz hepsini sineye cekelim butun sinavlar 6 ayda aciklansin bu mu istedigin?
-
@turinturambar burası ben 10 sen 2 ay bekledin yarışı yapma değil insanlar zaten gergin. sizi 15 gün uzaklaştırıyorum
-
Arkadaşlar haberlerimizi okudum güzel gelişmeler lakin guy ağırlıklı olmuş gibi geldi bana yanlış mı düşünüyorum sizce
-
@turinturambar bu daha önce beklemişler heralde istiyorlarki herkes en az on ay beklesin. Acısını bizden çıkarmak istiyorlar sanırım. Sizi bekletenlerden sorun hesabınızı bizden değil.
-
Önceki yıllarda aynı gece veya max 4 günde açıklanan sınav şimdi 1 aydır açıklanmıyor adam ne olmuş sanki diyor..
-
bu listeler hani bakan beyin onayında ya hani . dguy ve guy aynı anda kazananları ayıklıyor olmasınlar , çok değişik düşünceler sardı beni Allahım aklıma mukayit ol
-
@i̇lanbekleyenbiri o beynini yemiş aldırış etme sen ona
-
@turinturambar dikkat cekmeye çalışan anasınıfı cocugu gibi. On ay beklemiş olan biri bu psikolojiyi biliyor olmali ki ben "ben olsam üç ay daha aciklamam" diyen birinin bu süreçten geçtiğine inanmiyorum. Ben iki yildir bekliyorum burda kim ne kadar bekledi yarışı yapmıyoruz. Sabırsızlığımızı görmek istemiyorsaniz foruma girmezsiniz.
-
@t-robert-malthus hocam mülakat sonucu değil ki o tarz bir şey olsun
-
@elinor-ostrom insanın aklına herşey geliyor be hocam
-
Benim anlamadığım takvim, hürriyet falan bunların umurumda olmazdı bu işler, nasıl oldu da haber yaptılar
-
@gannicus Hangi gazete link atarmısın?
-
@gannicus onu bende anlayamadım
-
@shanks linki burada paylaşmışlar hocam
-
@gannicus google search’te çıkmak için yapıyolar para için yani. Haber içeriği çöp zaten. Daha çok tık istedikleri.
-
@marycr ne bileyim sanki kurumda da açıklanmasını isteyenler var da, o yüzden onların etkisiyle oldu gibime geldi bir an
-
@obra olabilir hocam dogrudur o kadar hakim değilim o konulara
-
@turinturambar 10 ay bekledin ve 1 ay bekleyenlere halinize şükredin diyorsun kardeşim, sana sadece bir kaç şey söyleyeceğim maksadım asla linç değil bunu bil.
1- 10 ay bekledin de niye bir sınavın sonucu 10 ay beklenir sence mantığı var mı mantık erdirip de mi bekledin, sınav sonucu bellidir ama sözlü sınavda neler olduğunu gayet iyi tahmin edebilirsin beklemen onda kaynaklanıyor olmasın, yazılı sınavların sonucu kesindir,
2- Test olan sınavın ve bu kadar az kişi girmişken okuması ve açıklaması gayet basit, sınav sonucunu açıklarsın insanlar yoluna bakar kazanamayan gider iş arar, kazanan ders çalışmaya devam eder nihayetinde belirli bir şey vardır ve ona göre hareket edersin,
3- Bak bu madde en önemlisi, hayatta en önemli şeylerden biri beklentilerdir eğer ki sen bu zamana kadar sınav sonuçlarını hep aynı günün gecesinde açıklarsan insanlar beklentiye girer ve girmekte gayet de haklıdırlar kaldı ki 1 ay geçmiş olağandışı bir şey var belli madem öyle bir tarih verin en azından. -
Koçero da ne ağlamış ama ya