2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@paretowilfredo soru dağılımları oransal olarak açıklanır mı hocam ?
-
@victory-carleone
önce kpss sonra dguy.konular ortak.araya biraz da ingilizce.sayıştay testi zaten daha dar kapsamlı.pekala o da halledilebilir fakaat idari yargı ayrı bir çalışma gerektirdiği için onda sorun olabilir.belki de idari yargıyı devre dışı bırakmak gerekiyor.. -
@otuzyılsavaşı idari yargı ne zaman çıkacak deniliyor duyum ne ? Dostum
-
@ceks74 guyda da inkılap var ama 1 soru çıkıyor
-
Ben en az 20 soru bekliyorum ingilizceden.
-
@tobıntax Ek bir duyuru gelmez dostum sanıyorum bu hususta. Yukarda dediğim gibi şu an için 5 ders varmış gibi hareket etmek mantıklı bence. İnkılap'tan soru GUY'daki gibi 1-2 olarak gelir. Diğer alanlar da kendi içerisinde soru sayılarını bölüşebilir. Dağılım homojen olmayıp, belli derslerde daha fazla, belli derslerde daha az olabilir. Bu bahsettiğim sarkmalar 1'er 2'şer soru GUY sınavında da zaman zaman olduğu gibi ve olduğu kadar.
-
@ceks74
hukukun içine sıkıştırırlar -
@paretowilfredo Sıralama kaç olur
-
@antimülakat olası gorunuyor ama başvurup girmeyen olursa değişmez bende 5binde bekleyenlerdenim umarım dediğiniz gibi olur ?
-
@paretowilfredo Sıralama kaç olur
-
@tyr61
bilgim yok dostum açıkçası.bu süreçte onu devre dışı bıraktım.kpss-dguy-sayıştay.hmk falan bakamam artık onu feda ettim -
Dpb 500 vmy ilanıda geldi
-
Arkadaslar hayirli olsun. Konularina dahil olan her sinavin can alici noktasidir ingilizce. Benden demesi belirleyici ingilizce olur.
-
@paretowilfredo hocam tahmini sıralamalar kaça kadar geriler.?
-
Ingilizcesi olmayanlar bosuna basvurmasin da bilenlerin önünü kapamasin dilerim. Bi gireyim yaparim diye girince olmuyo ingilizce malesef.
-
@maesteo Ben bu konulara çok girmiyorum dostum, biliyorsun. Ancak şunu söyleyeyim, 5000'lere kadar şans var. Şöyle ki; KPSS'den bu yana yaklaşık 1500 dolaylarında alım ve yerleşen aday oldu. 3000'in üzerine başka çeşitli fireler ile bu ekleme 2000 dolaylarında yapılabilir. 5000 ve yöresi umutlanabilir bence. Tabi ki sadece tahmindir, bu da bunca zamandır ilan gelmediği için sizlerin hevesini paylaşmak adına yaptığım bir yorumdur.
-
@tyr61 hocam listeden şu kişileri çıkarmak gerek:
1- Kariyer bir merkez uzman veya müfettişlerden o listeden olanlar var.
2- Bu sene içerisinde kariyer mesleklere atananlar var.
3- Kariyer bir taşra uzmanı veya denetmeni olmaya hak kazanıp ben başka ilde çalışmak istemiyorum düşüncesiyle sınava girmeyecek olanlar var.
4- Merkez atama ile beklediği ile memur olarak aranıp sınava girmeyecek olanlar var.
5- Sözleşmeli personel olarak atanıp, kazandığı ilde memnun olduğundan sınava girmeyecekler var.
6-Sınav konularını yetiştirememe endişeyle sınava girmeyecek olanlar var.
7- İngilizce olması sebebiyle sınava girmeyecek olanlar var.
8- Ankarada sınava masraf olmasın diye girmeyecek olanlar var.Var da var aslında....
-
@paretowilfredo banka sınavlarındaki gibi her bölümden %70 doğru olacak diye bir şart yok değilmi hocam
-
vmy ilanı da geldi
-
2000 de guy gelse keske