2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@lion Yok bitanesi bu forumda takılıyor sürekli trip atıyor bana
-
@istatistikçik hiç sorma manita gibi trip atması yok mu gülsem mi ağlasam mı bilemedim demek ki tribe maruz kalan sadece ben değilmişim
-
Arıyoruz ediyoruz iyi hoş ama telefon başındaki memurlar müdürlere veya daire başkanlarına iletiyomudur çok sık telefon geliyo diye.
-
@umut-1-m iletseler ne olacak ki onlardaki zor şu anda kimsede yoktur
-
dün ne güzeldi ya fotoshopçular duyumcular patlayanlar bugün de bitçilerle doluydu burası bugün fırtına öncesi sesizlik herkes mi bezdi
-
Suni duyumcular bugun bir siftah bile atamadı o zaman Pazartesi ola hayrola
-
@falanfilan bugece açıklanmaz mı ? cumartesileri sever gib işlh açıklanır amin
-
@t-robert-malthus inşallah çok güzel olur, bilenlere göre haftasonu açıklanmıyormuş artık ama ilkleri yaşıyoruz bu alımda bence belli olmaz
-
@falanfilan bu ilk bize denk gelir işlh
-
Eskiden GİBin ışıkları kontrol edilirdi şimdi Bakanın ülkede olup olmaması..
-
Arkadaşlar kpss ggrubunda yazılana göre süreç daha da uzar diyor bir etkinlik oluşturup acil berat albayrağa etkinlik düzenleyin şahsi önerim yazılmış. kesinlikle haklı sonucun gecikmesi mülakatın gecikmesi demek 16 aydır bekliyoruz
-
@lilith etkinlik falan fos herkes korkuyo kimse elini taşın altına koymuyo o yüzden sadece kuru sıkı konuşuruz biz içraart sıfır
-
@t-robert-malthus avucumuzu yalarız ozaman bir süre daha
-
@lilith ben tek başına mücadele veriyorum haber sitelerina twit atıyorum illaki biri beni galiye alacak bugünki twitim @gibsosyalmedya en fazla üç günda açıkladığı sonuçları 1 ayı aşkındır neden bekletiyor. DGUY ve GUY sınav sonuçları nezman açıklanacak lütfen bunun haberini yaparmısınız . Mağduriyetimiz gün be gün artmaktadır.
-
İzmir ile Eskişehir’e son sıradan girenleri bulmalı aslında onlar şu an tüm taban puanları öğrenmişlerdir Anlayana...
-
banlanana kadar twit attım bakalım haber yapacaklar mı ?
-
Gib'in internet sitesinde organizasyon yapısında Başkan yardımcılarının,personel dairesi başkanlığında çalışan yetkili kişilerin mail adresleri mevcut oradan da mail atabilirsiniz.Ben attım bugün İsmail Bey'e henüz bir cevap yok ama siz de atın.
-
@mustapha atalım ama bence berat albayrağa sesimizi duyurmak en mantıklısı
-
@lilith Bakan'a ulaşmak için yapabileceğimiz twitter etkinliği,ordan sesimizi duyurabiliriz ancak
-
@t-robert-malthus hocam etkinlik yapmak kolay bir sey yani tas atip kolumuz yorulmuyor,buradan da twitterdan da yaziliyor etiketler yapiliyor ama donus yok,dediginiz gibi birlik olalim gecen sefer denedik belki 500 twitt atildi,saat belirleyelim hem tag olsun hem bakani gib i etiket yapalim,twitter hesabi olmayan arkadaslar da aciversin kisa bir sey,bunda bir araya gelemiyor olmamiza inanmak istemiyorum,ben canım sıkılıo sayfa sacmaladi diye buraya bakmayi birakmistim ama bir kez daha deneyelim bir etkinlik yapilabilir ben cevreme de soyluyorum