2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@lilith bilmiyorum bakmadım.
-
12 de etkinligimizi unutmayalim arkadaslar,bana da etiket yapilmis ama issiz ve ev hanimi olunca surekli girilmiyor siteye:)illa o metni yazmak zorunda degiliz icerigi twiit rakamina gore ayarlayalim tek twiit degil cok cok atip rahatsiz edelim onlari kolay gelsin:)
-
Saat 12 de guy ve dguy SINAVLARININ AÇIKLANMASI İÇİN etkinlik yapılacaktır spama düşme sorunumuz yoktur o yüzden etiketsiz twit atmayınız etiketkeyebileceğiniz kişiler :
SN.:
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@OsmanDincbas1
@gibsosyalmedya
@MaliyeBakanligi -
@mahlaki #DguyGuyAcıklansın tag bu mudur
-
Arkadaslar tag icin karar kılındı mi nedir???
-
@mahlaki @huseyinkarakum u da etiketleyelim vdk sınavı için
-
arkadaşlar metin sığmıyor yeni metin bu şekildedir:
DGUY sınavı hala açıklanmadı
GUY sınavı hala açıklanmadı
VMY sınavının akıbeti hala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @NureddinNebati @VDKgovtr
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanligi @huseyinkarakum @cengizyavilioglu -
Arkadaşlar 50 tweet atıcam gibi ( iyi niyetli) yazan arkadaşlar gördüm de çok fazla tweet atarsak gündeme gelmek için yeterli tweet sayısına ulaşılsa bile başlık spam yer ve gündeme girmez. O yüzden tek hesaptan 2-3 tweet ve rt yapmak yeterli abartmayalım. Bir de kısa bir gündem başlığı seçersek daha faydalı olur gibi. Herkese iyi günler
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
arkadaşlar metin sığmıyor yeni metin bu şekildedir:
VMY sınavının akıbeti hala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanligi @huseyinkarakum @cengizyavilioglu -
@hakan59 spam kaygımız yok yazılmış ama?
-
Tek hesaptan çok fazla tweet ve rt yapıldığı takdirde (özellikle yeni açılan takipçisi olmayan hesaplar)spam söz konusu olabiliyor .
-
yetiştim çok şükür
-
@hakan59 yani ben sirf bu etkinlik icin hesap açtım
-
@hakan59 hadi ya ben de yeni açtım kendi hesabımda da takipçim çok az
-
Hashtag bekliyoruz
-
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanligi @huseyinkarakum @Cengizyavili -
@desa121215 teşekkürler katkınız için tabi ki katkı sağlayın ama dediğim gibi 2-3 tweet 2-3 rt yapmak yeterli.
-
@Mahlaki hashtag
-
@hakan59 2 hesaptan da yüklenicem yapcak bir şey yok
-
@james-buchanan tag hala belli deil en iyisi eski tagdan devam edelim