2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi o zaman pazartesi gündüz vakti hocam. dediğiniz gibi.
-
@james-buchanan hocam twitter da ben takipcisi olan kpss a ile ilgili sayfalari etiketlemistim onlarda bayag yuklenmisti hocalar var ama,isimlerini yazmayim cok ilginc hic destek olmadilar,a kadro hocalari iyi bu konuda onlar olabilir sizce
-
Evet arkadaşlar saat kaçta yapalım etkinliği bi kararlaştıralım da ona göre yayalım , bence ilk etap ptesi sabah 10
-
@duyguuu37 ben varım hocam Facebook hesabım yok ama Twitterdan katılıyorum şimdi duyurayim
-
@can-mavi hocam 10 biraz erken değil mi? tam 12 olsa daha iyi gibi.
-
@falanfilan bi saati de belirleyelim kardeşim o zaman
-
@james-buchanan Tamamdır 12 olsun
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Tamam mı arkadaşlar ?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Tamam mı arkadaşlar ?
-
@can-mavi pazartesi 12 basliyoruz birde lutfen sadece tag ile degil kurum kisi etiketi yapalim tt olmayimca tag onemsiz kaliyor
-
pazartesi saat 12:00 Twitter etkinliği yapıyoruz @paretowilfredo @Antimülakat @genclerbirlikli
-
@james-buchanan 10 iyidir bence 12 de çok geç oluyor hani Ramazan ayı olsa sahur vaktine kadar bakan ve yardımcıları vs ziyaretlerde bulunuyordu veya daha başka etkinliklerde yer aliyordu simdi 21.30 - 22.00 iyidir bence
-
@can-mavi bnm face hesabım yok rica etsem grupların moderatörlerine yazarmısın yayılsın hocam
-
@can-mavi hocam 12 geç değil mi yine siz bilirsiniz tabi benim için fark etmez, çoğunluğa uyarım
-
@falanfilan hocam evet de katılım çok olsun diye.
-
@james-buchanan tamam hocam çoğunluk 12 diyorsanız benim için sıkıntı yok, hiç gece 12 de yapmamıştik yatağa uzanır katılırız
-
Arkadaşlar 10.09.2018 pazartesi günü öğlen saat 12.00 ' da maliye bakanlığı sınavları için etkinlik yapıyoruz , katılırsanız seviniriz ... Metin asagidaki gibidir ,metnin sonuna konu ile ilgili kurum ve kişileri etiketleyebilirsiniz ,şimdiden hepimiz adına teşekkür ederim.
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı -
@falanfilan hocam gündüz vakti diye konuşmuştuk.
-
@falanfilan öğle 12 kardeşim
-
@falanfilan Gece değil gündüz