2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Tâbi hiç yoktan iyidir ama onu kazanmak da zor
Mesela dguy/guy mülakatına 2 katı çağrılıyor
Onda nereden baksan 7-8 kat aday çağrılıyor -
@paretowilfredo üstadım haberlerini bekliyoruz
-
gene açıklanmadı kafayı yedirtcek bu kurum
-
@pareto_wilfredo haberlerim var demiştiniz.
-
@paretowilfredo hocam etiketleyip rahatsız etmek istemezdim ama harbi merak ediyorum. Umarım ii haberler gelir sizden
-
Arkadaslar admini üst üste etiketlemeniz bence pek faydası dokunacak bir eylem değil, uygun olduğu vakit kendisi açıklayacaktir.
-
Biraz daha sabirli olalim arkadaşlar uygun zaman da gerekli açıklama yapacaktir. Acele ettirip eksik bilgi alacagimiza biraz daha sabirli olalim . Eminim bilgi alir almaz gruba yazacaktir.
-
@mami1616 Biraz daha sabirli olalim değince sonuçlar için diyorsun sandım patlayacaktım vallaha
-
Eski konjonktür gibi beklemeyin artık , senede 2 alım gecesi sınav açıklamaları , çıkmış soru sormaları, 1 ay sonra mülakat yapmaları filan adamlar açık açık değiştik artık bundan sonra süreç böyle mesajı veriyorlar , alımlar senede 1 e düştü 12 ayıda geçti hatta mülakat süreci başlama 1.5 seneyi buluyor artık sınavlar da öyle hemen Yok diyorlar artık bekliceksiniz mesajı veriyorlar , bizim için kötü bir durum ama bekleyeceğiz başka çaresi Yok .. istediğiniz kadar baskıda yapılsa bir etkisi olacağını sanmıyorum , sınav içinde kaç ay o kadar baskı yapıldı seçim olduğundan dolayı bakanın direk talimatıyla açılan popülist bir ilan oldu .. Bundan sonra artık böyle gider ...
-
@shanks Hakkıñı helal et bilerek söylemedim o manada. Nasıl heyecan yasadigini hissedebildim bir an üzüldum .
-
@mami1616 Helal olsun canım senin suçun yok bütün suç gibin
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@aroma Dostum süreçler uzadıkça söylentiler de çoğalır çok normaldir bu. Sayın Adnan Ertürk'ün vefatından sonra Kurumda bir boşluk var. GİB kolay idare edilebilir bir teşkilat değil, Rahmetli Adnan Bey iyi idare ediyordu gerçekten her anlamda. Bildiğim kadarıyla bir atama yapılmadı yerine, sorunların temelinde bu da olabilir. İdarecilerin Başkanlık mücadelesi dâhi olabilir bu süreci uzatan.
Merhaba dostlar hepinize, yoğunluktan ancak gelebildim meseleye bakmak için. Keza o arada da beklediğim teyit haberi de geldi. Bu nedenle gecikmemi lütfen mazur görün.
Öncelikle yukarıda alıntıladığım mesajın bir anlamı var. Oradan başlayayım söze. Bir hafta kadar önce yani o mesajı yazdığım vakitlerde bana bir haber geldi, Kurumdaki çeşitli sorunlardan dolayı sonuçların geciktiği, bunun sebebinin ise sonuçların bir üst makama sunulması olduğu söylendi. Bu nedenle soran arkadaşlara bu şekilde bir yanıt verdim. Keza bugün bir dostum daha bu konuda bana bilgi getirdi. Aynı şeyleri söyleyerek sürecin uzayışını izah etmesiyle ben biraz daha kulağı delik bir dostumdan soruşturmasını rica ettim. O da sağolsun beni kırmadı ve aynı bilgiyi teyit etti.
Süreç onay aşamasında dostlar. Sonuçlar hazır, listeler vs. neredeyse bir haftadır hazır durumda. Ancak süreç tıkanmış vaziyette. Sürecin bu koşul altında ne zaman sonuçlanacağı da sanıyorum muamma.
Konuyu haberleştirdim dostlar, çünkü konunun kesinlikle bir şekilde Sayın Berat ALBAYRAK beye duyrulması gerekli. Aksi halde süreç daha da uzayabilir.
Son olarak şunu da söyleyeyim sizi detaya boğmadan, detayları habere bırakayım; Şimdi birileri çıkıp da ''Sonuçlar bir yere sunulmuyor ki, yok öyle bir şey!" falan diyecektir. Ben şunu peşinen söyleyeyim, bürokrasi ve siyaset içerisinde 10'dan fazla yılım, memuriyette neredeyse 4 yılım geçti. Sınav süreçlerinin nasıl işlediği konusunda ki hakimiyetimiz zaten bellidir, bilinir. Şunu da bilin ki 3 teyit alana dek bu haberi yapmadım da kimseye söylemedim de. Yanlış bir beklenti oluşturmaktan imtina ederek emin olana kadar bekledim dostlar. O nedenle 3 güvenilir dostumdan aldığım teyit ettiğim bu bilgi doğru görünüyor.
Şahsi önerim twitter vs. yollarla Sayın Bakana bu durumu iletmek. Sürecin daha fazla uzaması herkes için olumsuz sonuçlar doğuracak çünkü.
Detaylar için haberi şuraya bırakıyorum dostlar.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
...
-
@paretowilfredo Allah razı olsun üstad
-
Linkdeki habere göre birileri makam sahibi olacak diye tüm çektiklerimiz ???
-
Anlaşılan asıl sancıyı bundan sonra çekeceğiz.
-
Cinnet loading...
-
Diyecek birşey bulamıyorum..
Her seferinde mağdur olan biz..
İlan gelmesi için 15 ay bekledik yapmadığımız etkinlik kalmadı şimdi sonuç açıklanması için de mi bir yerimizi yırtacaz..
Bize bunları yaşatanlar kat be kat fazlasını yaşar umarım! -
Bittik.
Neyse en azindan artık duyum beklemeye gerek kalmadı,7/24 sayfayi yenile ne zaman aciklanirsa artık
-
@paretowilfredo hocam bu konuyla alakalı bi twitter etkinliği mi düzenlesek
-
Dostlar benim şahsi önerim durumun en kısa zamanda Sayın Albayrak'a sunulması. Çünkü çok yoğun ekonomi gündemi içerisindeyiz ve eğer bu şekilde bir bekleyiş gerçekten vâki ise daha da beklenebilir.