2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
#DguyGuyAcıklansın
#DguyGuyAcıklansın
ARKADAŞLAR BUYURUN
-
@falanfilan #DguyGuyAcıklansın
-
Bu forumda nice tartışmalar yaşadım birçok bekleyişler yaşadım , pekçok insanın uzuldugunu bir o kadarinin ise sevincine tanıklık ettim , cok yardım aldım bir o kadar da etmeye çalıştım , ama hiçbiri bu başlık kadar şarpa sarmamişti , 1 aydır test sınavını açıklamamak nedir arkadaş
-
Arkadaşlar Twitterda destek olun yüklenin hashtage
-
@duyguuu37 teşekkür ederim hocam
-
Benim hiçbir ilgim yok bu iki sınavla da arkadaşlar ama zaman destek zamanı haydi herkes etkinliğe.
-
#DguyGuyAcıklansın twittera gelin hadi.
-
Ben sosyal medya kullanmıyorum ama arkadaşlarıma ve kardeşime attırdım dediklerine göre ilk 20 ye bile girememişiz yav arkadaş bu iibf bir birliktelik sağlayamadı ve biz böyle birliktelik sağlayamadığımız sürecede birden bir yol olmaz daha çok bekleriz gibime geliyor
-
@victory-carleone Bu devirde tag satın almadan giremezsin gündeme
-
@victory-carleone hocam sakın yanlis anlama benimde sosyal medyam yok.İibfnin birlik olmasına ne gerek var.Ağzımızla kuş tutsakda malesef bürokratlar bizi ise yaramayan elini kolunu sallayn mesleksiz yattıği yerden para kazanan biri olarak görmuyosa ben bir sey bilmiyorum.Sizlere tek sorum var.Şimdi hangi hukuk fakültesi mezunu 1000 adli hakimlik alımı icin kendini yordu.Yormadi cünkü değerli diplomaları cünku avukatlik hakimlik toplum icin degerli.Guy ne is yapar mükelleften para toplar onlarin sınirini ceker.Yazık büyük haksızlıga uğruyoruz.
-
Bn başka sebeb bulamıyorum.2013te alımlar artti bizlerde umutlandik nerde simdi o alimlar.Sadece 2500 vmy alindi test sinaviyla hemde mulakat falan 2 ayicinde bitti.Muy 2 kere guy ilgöc mhuy duy simdi nerde bu ilanlar
-
@zenginmemur evet parayı biz topluyoruz hakimler kurum avukatları ve öğretmenler polisler ve imamlardan bazıları bizden fazla maaş alıyor ve biz hor görülüyoruz işte sorunda burada bu öğretmenler her istediklerini alıyorlar nadıl oluyor algı operasyonu ile ama biz ne yapıyoruz anca forumda birbirimizi yiyoruz birbirimizle kavga ettiğimiz kadar kafamızı bu işlere yorsak belki başka türlü olacak
-
@shanks alalım kardeş basıl oluyor sa birleşelim alalım
-
Düsünuyorum iibf diplomasıyla ne is yapılır.Hepimiz toplum içinde ezilmekten bıkmadık mı?Kücucuk cocuklar alay eder hale geldi artık senin isin ne abi?Ne diyiruz bn uluslariliskilerciyim mi deyim.
-
@shanks nasil alinio hocam inanin bilmiyorum tag lara bakani gib i filan da etiketliyoruz
-
@shanks Kac para tag almak ?
-
@victory-carleone ögretmen polis asker bunlar her zman alınir bn buna alıstim zaten.Ancak hakim doktor alimlarinda butceye yuk getirecek maaslar verilirken tasarruf olmuyo.1000 tane adama enflasyinun cift haneli oldugu bir donemde 4000 lira maas vermek mi yük
-
@mami1616 # siz 200 TL falan #li 400 falandi yanlış hatırlamıyorsam
-
@falanfilan toplayalim hemen . Olmaz mi ?
-
Facebookta grupta bu işle ilgilenen bir arkadaş vardı guy ilanı için ona para göndermiştik baya tag satın almıştık yine kendisi tag alalım diyor bence güvenilir