2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@falanfilan halinize mi gülduk dedim yapmayın arkadaş
-
@lilith hocam bizim mahallenin de kanalizasyon sistemleri bozuk, belediye takmıyor. Bi haber ekibi göndersinlerde belki gündeme gelir :))
-
Hayır bide gelir idaresinin bir sınav sonucunu bu kadar beklettiği nerde görülmüş. Zaten ne ilan var ne bisi.
Düşünücek başka bisi de yok başka kafa dağılsin -
Arkadaşlar şu duyumculara prim vermeyin. Adam üstatla konuştum diyor ama kaçla kapattığını bilmiyor. Birde kurumda çalışıyoruz diyor. Sanki kurum bana MİT de gizli kapaklı bilgiler sankide hiçbir şeyden haberleri yok. Daha çalıştığı daire başkanına sınav kaçla kapattı diyemeyen çalışan o kurumda boşuna çalışıyordur. Bunun ötesi yok. Bizde memuruz ama bu kadar da ezik büzük değiliz.
-
Kaçla kapatır ve kazai rüşt/pozitif dışsalllık/şta muhabbetini özledim ne güzel günlerdi yav 4 ağustos gecesi açıklanacak diye otobüste sabaha kadar uyumadım bu saflığımı hiç unutamıyorum bunu acilen silmeliyim hafızamdan hep hep iyiniyetimden kaybediyorum
-
@firito fazla abartildi
-
@paca08 adam haklı dağılın
-
sallıyorlar ağzı olan konuşuyor.
-
@paca08 bence bazıları kaçla kapattığını biliyor fakat soylemiyor...
-
Kurumu aradim bugun bu 4 oldu bugun aciklanacak mı forumda oyle yazilar var dedim bugun yetismesi mumkun degil dedi peki yarın dedim bilmiyorum dedi valla bu adam beni öldürecek
-
@desa121215 yetişmesi derkenn bi çalışma var mıymış yani
-
@tobıntax Hocam bilen biri varsa gider forum adminine söyler. Adminde doğru mu değil mi diye araştırır. Ama burdaki duyumcuların hepsi üfürükçü. Aynı falcılar gibi tahminde bulunuyor. Çok geçmeden açıklanır. Cuma namazı çıkışı açıklanır. Yok yarın 4 gibi telefonun çektiği yerde olun. Yok o izinli yok şunun morali bozuk gibi saçma sapan nedenlerle geliyorlar.
-
Dizlerim iyice ağrımaya başladı yakında açıklanır.
-
@desa121215 aynen yetişmesi derken
-
@paca08 Duyumu boş çıkıyor gene gelip sallıyorlar. Malesef aramızda bunlara müsamaha gösterenler var
-
@tudisiar hocam aynisini sordum ama bi bilgimiz yok diyor resmen dalga geçiyorlar bizimle
-
Arkadaşlar etkinlikler ya da grupta yazılanlar bizzat kurumun ust duzeyleri tarafindan takip ediliyor. Bir gün egitimdeyken üstad bizzat bize gruptan paylaşılan bir yazıdan bahsetti . Hatta ben 3 sıra arkasinda yer alıyordum tercihini yap sitesine benzer bir siteye girdigini bizzat gordum. Şunu demek istiyorum yaptıgımiz etkinlikler ya da aramalar boşa gitmiyor. Sesimizi duyuruyoruz öyle düşünüyorum. Umarım kısa zamanda neticelenir.
-
@firito birader konuştukça batıyorsun sana söyleyecek lafım yok.
-
Nurettin Nebati tivit atmış arkadaşlar onun altına yazalım mutlaka görecektir ve ilgilenecektir diye düşünüyorum
-
sadece 74 msj atılmış twitinin altına . demekki kimse önemsemiyor sonuçları . bende olsam açıklamam işin açıkcası