2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Acaba biz bir sınava girmedik mi bunların hepsi hayal mi? Kendimiz mi uydurduk acaba yavaştan deliriyorum sanırım
-
@Kaya87 kimden duydunuz?
-
-
Kaç doğru beklediğimi unuttum iki üç gündür onu düşünüyorum
-
Kırılan hayallerimin başrolü oldun
https://i.hizliresim.com/WD36dm.jpg -
Baz istasyonuna sandalye attim tum gun bedenim radyasyon dolmuş mağdurum baz istasyon duyumcusu yargilanmali
-
@açıklanmadı o reise laf yok aldığım en iyi duyumdu. Başka duyumları kesinlikle dikkate almıyorum artık ama saat 3 le 4 arası İstanbul'un en işlek yerlerinin birinde 5. Günün şafağını bekler gibi bekledim. Canı sağolsun
-
Maç izlemiyonuz mu ya. Boşverin baz istasyoncuyu falan. Eylendi gitti o bizimle. Yapiyolar öyle ara sıra.
-
Sınav açıklanmıyor, milli takım kötü, daha soğuk yemeden hasta olduk, çayda şekeri bıraktım. Fenalardayım bu aralar.
-
@alika28 hepsi bi yana çay kötü olmuş dostum. Allah yardimcin olsun ne diyim elin şekere giderse şayet, kafede çay içerken şeker kullanmıyorum ben diyip kaşığı tepsiye geri koyarken ki karizmatik anı düşün
-
Acaba açıklanana kadar 1000. Sayfayı görür müyüz
-
@yavuzçağrı komik mi şimdi bu
-
Gib sayfasında o gülümseyen güzel kadını artık çirkin görmeye başladım. Aynı hissi yaşayan başkaları da var mi merak ettim :))
-
Yarın acaba açıklanabilirmi diye ciddi ciddi düşünürken bir anda gülme geliyor
-
@mrnobody dostum 6 gün oldu 21 günde vücut artık istemiyormuş. Az kaldı dayanıyorum. Üç beyazdan uzak durmakta fayda var; tuz, un, şeker
-
Çoluğun çocuğunda iibf okusun gib.
-
@shanks bu çok ağır oldu hocam.
-
Gelen gideni aratıyormuş. Atalarımız yine haklı çıktı. Zaten bir kerede olsa haksız çıkarsalar şaşarım. Sonuçlar açıklancak daha mülakat tarihi bekleycez geçen sen 4 ay beklediydik. sonra mülkatların açıklanması var. Anlaşılan artık mülakatlarda 10 günde açıklanmaz. Mülakat açıklanır işe başlamayı bekle oda en az 3 ay vayyyy babam vayy biz ölmüşüz üstümüze toprak atan yok :))
-
@ua1905
(inşallah) mülakatı kazandıktan sonraki bekleme,dünyanın en güzel beklemesi değil midir ? -
@hamidiye Artık o raddeye geldim ama.