2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bot hesap taklidi yapıp saçma kelimeler mi yazsak
-
Şunu farkettim ki fake hesabımdan attğım tweetler gözükmüyo
-
Seri retweet e bağladım.
-
Artık ok yaydan çıktı, taktik maktik yok. BAM BAM BAM
-
bazı arkadaşlar farklı tag kullanıyo
-
Sınava girenlerin yarısı bir tweet atsa o bile yeter ama olmuyor. 9 da etkinlik olur katılım az olur gündüz yapalım deriz yine aynı. Biz birlik olup bir şeyler yapamıyoruz. Açıklanması hepimiz için iyi olacak beklemek kimsenin hoşuna gitmiyordur eminim ama niye katılım olmuyor ki?
-
beğenince de işe yarıyor mu?
-
@elinor-ostrom aynen hocam girenler ikiser twiit atsa bayağ katılım sağlanırdı ama malesef
-
Yaaaa arkadaslar nerdesiniz allah aşkına kimsenin umrunda değil gerçekten zaten biz iibflilerin en büyük problemi birlik olamamak
-
10 twit 40 RT var benden, hepsi de gözüküyor. Sonlardan da olsa listeye girmemiz lazımdı
-
@desa121215 Bunu deme biz mühendisler soruları bile yorumlayamadık
-
Toplam su an 480 twiit gorunuyor bu gercek mi bu kadar az miii
-
elimden geldiğince tweet rt beğeni yaptım ama dediğiniz sayı çok az katılım az demek ki
-
@elinor-ostrom dostum çalışıyoruz bir de öyle düşün
-
Bakan Beyin kulağına gider diye ummaktan başka yapacak bişey yok arkadaşlar. Demek ki bi çok kişinin beklemeye sabrı var.
-
@okunoku hocam guy a 5bin kişi girdi bu arkadaşların eminim çoğu çalışmıyor dguy a girenlerden çalışan var onu biliyorum o yüzden herkesin tweet atmasını beklemiyorum. 5bin kişiden 500kisi bile tweet atmıyor ona kızıyorum
-
1 saat oldu forumdaşlar ama malesef tık yok,umarim gib in de bakanimizin da dikkatini çekebildik emek verenlere tesekkurler,bu foruma uye olmadan burayi okuyan bu etkinlige katilmayan arkadasimida tesekkurler.
-
Gündeme giremedik ama mutlaka gören olmuştur,zamanlama güzeldi herkesin emeğine sağlık.
-
Herseyi anladim da Haluk levent i etiketlemek nedir
-
Birbirimizin twitleri i rt yapsak da ise yariyor mu ? Daha ordan da saldiralim