2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Beni banladılar arkadaşlar benden bu kadar bugunluk . Siz firsat buldukça devam edin
-
Benim de kasmaya başladı twitter,az sonra banlanırım
-
Arkadşalar katılım gayet iyi moral bozmayın en kral zamanımızda 400 500 kişi katılıyor şuan 150 civarı katılım var gayet güzel böyle devam bu tag üzerinden akşama kadar twit atabiliriz
-
Kesinlikle etkinlik beklediğimden iyi gidiyor zaten sınava giren 3-5bin kişi var tüm iibfyi hesaba katmayın
-
Tag satin alamazmiyiz? Gundeme dusersek dikkatlerini daha cabuk cekeriz sanki
-
@nopainnogain bırakın şu egoist bi halta yaramaz hoca yalakası kitap alacak parası olmayıpta lafta kitap reklamı yaparak çekiliş yapan zavallıları . Tuğrul koçeri eleştiridim ama haksızlık etmişim adam her twit etkinliğinde var beni engellemesine rağmen bunu dedirtti bana helal olsun . o gruptakileir gördükçe artık midem bulanıyor.
-
İyi iş çıkardık moral bozmayın.
-
O degil de en yeni sinavda bile hemen kitap çikarip yalniz hemen,iyi fiyatlara satan güzel tanınmış hocalar neden tek twiit atamadı sayfalarına baktim yoğunlar da sosyal medyaya girmediler mi diye gayet girmisler,a kadro ogrencileri dunya kitaplar aldi dersanelere gitti para zaman harcadi psikolojik duruma hiç deginmeyecegim,bizi zaten yoran burokratik bir surec var gelmeyen ilanlar var,rica ederim bu hocalarimizdan yeni kitap cikardiginda yaptigi reklami biraz destek icin de harcasnlar.
Adem Kılıç hocayi tanimam bilmem sosyal medyadan takip ediyorum destegi icin tesekkur ederim.
Tuğrul Koçer Bey i de tanimam zamaninda da burada kizdigim davranisini dile getirdim,ancak bu tur seylerde verdigi destek goz ardi edilemez onada cok tesekkur ederim
Bu hocalar kisi ve kurumlarin burayi okudugundan adim gibi de eminim.
Yarin yine ayni saatte etkinlige devam edelim herkesin emegine saglik basarilar. -
Mahfi hocaya da yazalım
-
Geldiğimiz hale bak ya sınav sonuçları aciklansin diye etkinlik yapıyoruz neden İİBF mezunlarına bu kadar işkence yapıyorlar bizde insanız ya
-
50 twit sonrası ben de banlandım, tag satın alma olayına varım
-
Aynı tel no ile farklı hesap açılabilir mi?
-
@gencburokrat bildiğim kadarıyla hayır. Yeni bir mail adresiyle alabilirsin.
-
@James-Buchanan Hocam bugün de bitti ve açıklanmadı yaz da evimize gidelim beklemeyelim:) Yazıyı görmeyince hep bi umutla bekliyorum
-
@cag317
lanet olsun hocam,yine olmadı :)) -
Bence bir de Twitter üzerine, gib i arama etkinliği yapalım
-
Bugün açıklanır mı:) 15 sularında
-
@gencburokrat çok geç banlandınız yaa sizi bekliyorum bi satttir:)
-
@t-robert-malthus Kaderde Twitter'da banlanmak da varmış, Gib ne hallere düşürdü bizi
-
@gencburokrat bu gidişte daha ne hallere düşecez bi kaç kez banlandıktan sonra alışıyor insan ama sıkma canını ben hergün banlanıom artık gib sayesinde:)