2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@otuzyılsavaşı Dur hocam dur gün bitsin de o zaman yazalım
-
@t-robert-malthus İlk oldu ya ağır geldi biraz, inşallah bu duruma alıştırmaz gib de bugün açıklar
-
@gencburokrat işlh ama hiç sanmıyorum yaprak kımıldamıyor. Bir allahın kuluda cıkıp la bu adamların ne derdi var demiyor en çokta bu şaşırtıyor beni
-
@duyguuu37 a kadro iyi reklam yapıyor. sanki her giden kpss birincisi oluyormuş gibi.
-
süreç gvs ye benzedi iyice onlarda yazılı sınav sonuçlarını 2 3 ayda açıklamışlardı ama en azından soruları ve cevapları yayınlamışlardı burda o da yok
-
Arkadaşlar alemsiniz valla siz beni güldürdünüz Allahtan sizi güldürsün banlandınız mı ara verin bi 5dk atın 5 dk durun hani biliyorsunuzdur diye düşündüm pek yazmadım bunları
-
@mahlaki Ben bilmiyordum hocam, Allah ne verdiyse yapıştırdım
-
@mahlaki artık twit atarken öyle gaza geliyorum ki Allah ne verdiyse kendimi kaybetmişimim sürekli çakıyorum
-
gençler akşam 9 da damı bi tweet atsak günde 2 kez sabırlarını zorlayalım
-
o değilde yok mu çakma duyumcu zehri salsında akşama olsun vakit geçmez oldu duyumsuz
-
@nopainnogain En azından cevaplar açıklansaydı da kendi işimizi kendimiz görseydik bu nedir ya
-
@t-robert-malthus 3 vakte kadar açıklancakmışhocam:D
-
@lilith duyum mu hocam kaynak nedir
-
@t-robert-malthus Falcı:)
-
@lilith biz ne cumalar gördük , biz ne ikindiler gördük şimdi üç vakitmi korkutur bizi düştüysek kalkarız daha ölmedikya
-
Diger sinavlara inceliyorum gecmis yil yapilmiş olan rekabet kurumu mesela 30 sayfa da felan her sey bitmis sinav aciklanmis mulakat yapilmis kazananlar aciklanmiş herkes vedalaşmış ayrılmış, 623 sayfa olmuş bizim dguy daha sinav açıklanmadı . Şaştım kaldım bu işe.
-
GUY DUY HMUY MHUY VMY DGUY şu grup tam olarak ne ise yarıyor arkadaşlar ben de katıldım ama çözemedim
-
Bir de cimer e yazsak mi yazan oldu mu cevap geldi mi
-
31 temmuz kabusum oldu resmen .
-
@t-robert-malthus bir sağlıkçı kadar olamadık adamlar gündemde onlarla birlikte bende gündem olcak banlana kadar destek olunuz