2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@olursaolur Belki bişe çıkar dedim
-
@istatistikçik hocam gündeme girebilmek kolay bisey değil zaten önemli olan dikkatlerini çekebilmek umarim cekebilmisizdir
-
YAPACAĞIMIZI YAPTIK BEN GENE BANLANDIM . BUNDAN SONRA HANGİ İLAN GELİRSE GELSİN BAŞVURACAĞIM . ATANSAMDA BAŞVURACAĞIM SINAVA GİRMESEMDE BAŞVURACAĞIM . KİMSE VEBAL MEBAL DEMESİN HER SENE 400 BİN MEZUN VEREN İİBF Lİ 1000 TWİT ATAMIYORSA DEMEKKİ KADROYA DA İHTİYACI YOK İŞEDE .
-
@olursaolur
Şakaa maka işe yarayabilir aslında, haberlere çıkar kesin biraz uğraşsa. -
@istatistikçik hocam sen miydin o Olsun teşekkür ederiz birlik olalim yeter ki
-
@olursaolur Keşke bakan yerine ben de Haluk Leventi etiketleseydim bir süre sonra görmezden gelmiyor bari o ve haberlere konu oluyor onun dikkate aldığı kişiler
-
Gibi arayan varmı b farklı bişey söylüyorlar mi
-
Sabah aradım,boş boş bakıyoruz birbirimize telefonda.Hocam dedim bizim sonuçlar... Sustuk kapattık sonra.
-
Arkadaşlar önemli olan yetkililerin ve bakanımızın dikkatini çekmek
Gündeme gireceğimizi düşünmemiştim zaten bu kadar olur ancak
Etkinlikten haberi olan/tweet atan çok kişi yok
Devam edelim tweet atmaya.. -
@istatistikçik ilerleme var hiç olmazsa trip yememişsin bugün
-
etkinlik bitti mi ?
-
@mami1616 ben haala tweet atıyorum
-
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar önemli olan yetkililerin ve bakanımızın dikkatini çekmek
Gündeme gireceğimizi düşünmemiştim zaten bu kadar olur ancak
Etkinlikten haberi olan/tweet atan çok kişi yok
Devam edelim tweet atmaya..katılıyorum
-
Dikkatimi çekti Şükrü bildirici kim, aramizdami. Adamin twitler bi harika. " ben yoruldum gib, gelme üstüme" :))
-
@olursaolur Onların takipçisi çok bi tweet atsa güzel olur yarın sabah ben de haber sunucularını etiketlicem
-
arkadaşlar yarın 12 de devam edelim pes etmeyelim
-
Açıklanana kadar her gün aynı saatte tweet atalım bence de
-
hadi etkinliği başaramadık dünki duyumcular nerde zehri salmışlar gene yok olmuşlar
-
kpss a grubundaki yorumlara baktım da bi bu bize yapılan müstehak.. Az bile yapıyolar bunlar her şeyi hakediyorlar.Yok tivitle mi olur kendini yırtmayın diyenleri gördükçe çıldırıyorum bu ilanlar tivitle geldi biz etkinlik yaparken onlar seyretti hala bi işin ucundan tutmak gibi bir niyetleri yok
-
@can-mavi Ben de birakmadim en kotu rt yapiyorum