2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gencburokrat ayrıca gündeme girmek elbette önemli ama geçen yıl biz gündeme girdiğimizi telefonlardan ekran görüntüsü alarak etkili siyasi kanallara aktarıyorduk ama şuan o kesim bakanlıktan naci ağbalın gidişiyle gitti o yüzden şuan tt olmak ilanların geldiği zamanki kadar etkili olmayabilir.
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Cimerden de yazıyorsunuz değil mi, yazarken Şikayet kısmını seçerseniz cevap da gelir büyük ihtimal
Kalemi kuvvetli arkadaşlar yazdıklarını paylaşırsa diğer kişilere örnek olur.
Yazsan ne olacak hocam Cimer Hazine ve Maliye Bakanlığına iletecek, Hazine ve Maliye Bakanlığında ilgili birime düşecek o da sınav hizmetlerine havale edecek, sınav hizmetleri de makbu bir cevap yazıp gönderecek. Cimer'in işlevini yitirmesi gerçekten çok üzücü. Bimer ilk çıktığında ÖSYM hakkında bir şikayette bulunmuştum direkt sınav hizmetleri daire başkanlığından arayıp açıklama yapmışlardı. Daha önce de yazmıştım muhtemelen sayın cumhurbaşkanımızın bu işlevsizleşmeden haberi yok, bizim Cimer'i Cimer'e şikayet etmemiz gerek. Ah şu bürokratlar, ah...
-
@murky malesef katılıyorum size ama boş durmamak adına ben yazdım açıkçası. Geçen başka bir konuda yazdığım mektubu alakasız birime göndermişler onlar da bu konu bizim belirlediğimiz bir şey değil ilgili kurum şudur diye cevap atmışlar. Komedi resmen ama dediğim gibi belki cimerdekiler insafa gelir diy3 atmakta fayda var
-
milletvekillerine mi ulaşmaya çalışsak acaba. önerim tamamen cahilce olabilir ama aklıma hiç bişey gelmiyor. parti teşkilatında aktif çalışan yakını olanlar da belki bakan beye iletebilir durumu. anlafığım kadarıyla şu an kurumla ilgili bi durum değil bakan beyin masasına bırakmışlar ve gerisine bakmıyolar anladığım kadarıyla
-
@falanfilan hocam maalesef cimer'in işleyişini çok iyi biliyorum. Hatta cimer'e gelen bazı şikayet, talepleri memurlar kendi aralarında paylaşıp gülüyorlar bunu da biliyorum. Hepsi çok üzücü gerçekler, o yüzden bu sürece bir katkısı olması çok zor. Ayrıca Twitter üzerinden yapılan etkinliklerin tamamı Bakanlık özel kalemine bilgi olarak iletiliyor bundan şüpheniz olmasın, şu an için Bakan Beyin haberi var mıdır bilemem lakin organize bir şekilde trend topic olacak şekilde bir etkinlikte özel kalem Makam'a muhakkak bilgi verecektir diye düşünüyorum.
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
milletvekillerine mi ulaşmaya çalışsak acaba. önerim tamamen cahilce olabilir ama aklıma hiç bişey gelmiyor. parti teşkilatında aktif çalışan yakını olanlar da belki bakan beye iletebilir durumu. anlafığım kadarıyla şu an kurumla ilgili bi durum değil bakan beyin masasına bırakmışlar ve gerisine bakmıyolar anladığım kadarıyla
Kardeşim milletvekiline ulaşan insan birebir aileden abi, amca diye hitap ettiği biri olmadığı sürece (ki o durumda da vekil sabır et şeklinde tepki verir) asla gidip de sınav sonucunu sormaz buna emin olabilirsin
-
Arkadaşlar hocalara gidip üç harflilerden mi duyum alsak acaba
-
Twitter etkinliği şu an için en mantıklı yol arkadaşlar. Trend topic hususunda organize olmak lazım, 5 lira 10 lira kimseyi çok zorlamaz diye düşünüyorum lakin bunu üstlenecek birileri lazım.
-
@murky o yüzden dedim belki dayılı biri vardır forumda sanmıyorum ama. o zaman bi kaç kez tt olup iletilmeyi bekleyeceğiz mecburen. sanırım tt dışında özel kalemler bilgi vermiyor. ama pareto hoca listelerden bakan beyin haberinin olduğunu söylemişti belki başka bi nedenle bekletiliyodur
-
Şuanda bu konularda en etkin işleyen kurum Cumhurbaşkanlığı arkadaşlar çoğunluk olacak şekilde hatta aynı metinle sesinizi duyurabiliriz mutlaka dikkate alınacaktır
-
@shanks benim aklima hacker lar la anlaşıp gib in sitesini hack leyip sonuclari aciklattirmak gelmişti ama buda güzel fikirmiş
-
Ne hackerı ne üç harlisi sakin olalım
-
İyi niyetli bi arkadaşımız şu saatte bile etkinlilteki tag den yazmaya devam ediyor.
Bu iyi niyetli bir yaklaşım ama dediğim gibi gündeme girmemiz gerkiyor. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. -
Arkadaşlar berat albayrak twit atmis demin. Bence tam zamani. Yorumlara yazalim illaki görür veya gösterirler
-
-
@murky anladım hocam şu ilani getirttirmek için var olmayıp sınava başvuranlari sahaya almak istiyorum ben, bu kez de onlar taşın altına elini koysun. Gerçekten maddi manevi birçok destek verdim hatta öyle ki hala uğraşıyorum saçma şekilde sonuçlar için yazmak çok tuhaf. Bir kere mülakat listesinde var mıyım bilmiyorum yine başkaları için uğraşmaktan korkuyor insan. Twitter etkinliği için de katilim olmayınca şevk kiriliyor, artık ne olacak bilmiyorum
-
@mrnobody arkadaşlar yazalım
-
@toranj ben de yaziyorum
-
az yorum var sayılır dikkat çekebiliriz arkadaşlar . haydi!
-
@toranj kesinlikle dikkat çekeriz. Bizim yorumlar çoğunlukta şuan ve çok belirgin. Devam edin arkadaşlar destek olun korkmayin kimse hakkinizi savundunuz diye sizi mülakatta elemez. Sadece üslubunuza dikkat edin yeterli.