2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sayfa sınav moduna girmisde su ingilizceyi bi netleştirseydik guy öncesi bu sınav iyi bir deneme olcak.
-
Yanlis dogruyu goturuyor mu ingilizceyi sallasam
-
@sdf hocam mimarlığa da bir açıklık getirseydik:)
-
@denetcii hocam siz de ankaray kullanıp maltepe durağında inip az bir miktar yürüyebilirsiniz ya da konya yolundan yeni gar tarafına giden dolmuşlar olabilir o konuda net bilgim yok. bilen biri varsa yazabilir. eğer konya yolundan yeni gar tarafına giden dolmuş varsa o da işinizi görür garla aynı hizada kalıyor mimarlık. ama maltepe durağı mimarlığa yakındır o alternatif cepte.
-
@bg2603 Hayır
-
@zenginmemur guy icin fazla fazla bir deneme olur hocam ingilizce netlesemiyor cunku sinav net degil suresi bile yok o sebeble isimiz rast gele
-
@shanks saolun hocam
-
Giriş belgesini telefondan çıkaramıyoruz hata veriyor acaba sizde de öyle mi?
-
Sınava Giriş belgemde i harfleri yoktu. Onun pdf si indirmiştim ilk açıklandığı vakit ama şimdi düzelmiş mi diye baktım error veriyor sizlerde de öyle mi
-
@fs bende de hata veriyor haftaici düzelir o zaman herkes de sıkıntı olmuşsa
-
@falanfilan aralıklı günlerde telefondan denedim hata veriyor her seferinde... sabah bi bilgisayar bulup deneyeceğim sorun olursa arar sorarım sizleri de bilgilendirinim...
-
@rootofallevil hocam böyle bir şeyin olacağını hiç sanmıyorum. Guyun taban puanlarına baktığımızda reel puan değerinin hiç 81 küsürlere geldiğini görmedim bu senenin dguya gelen son adayın puanı geçen senelere göre aynen bu ayarda.
-
Dguy için sınav giriş belgesini alamıyorm hata veriyor. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mi ?
-
@hamidiye hocam ben az önce çıkarttım bir problem yoktu
-
@jmkerim hocam bilgisayardan denedim. Oldu simdi eyvallah .
-
Bu sınavın çıkmış sorularına ulaşamıyoruz demi arkadaşlar elinde olan var mı acaba
-
uluslararası kuruluşlar notu olan var mı ?
-
Havaalanindan eğitim fakültesine nasıl gidilir?
-
kaçırdım mı bilmiyorum ama daha önce çıkmış sınav soruları var mı acaba hocam ?
-
@iibfli_keynes Yok sorunda o zaten