2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@nopainnogain 1 max 2 gelir hocam
-
Arkadaşlar Dguy, guy, vmy bu ücu için de kimligimiz ve sinav giriş belgemiz yeterlidir değil mi? Yola çıkacağım yarın eksik olmasın teyid etmek istedim
-
@keciburcu
kalem-silgi-kalemtıraş ve özgeçmiş başarılar.. -
@otuzyılsavaşı dguy da öz geçmişe gerek yok
-
@otuzyılsavaşı uçlu getirsek olmaz mı yav ?
-
@otuzyılsavaşı ozgecmis?
-
@thorstein-veblen olur abi niye olmasın
-
aştiden en kolay ulaşım nasıl olur arkadaşlar rica etsem yardımcı olabilirmisiniz
-
@iso22 hocam ben birkac gaziye gittim ama tabi yanimda arkadasimla,egitim fakultesinde girecegim ben,biz hep dolmuslarla gidiyorduk cok kisa suruyordu ama galiba fakulteleri farkli olan kampusler var siz nerede gireceksiniz
-
@iso22 en kolayı metro hocam trafiksiz ankaraya binin eğitim fakültesi için beşevler durağında yok eğer mimarlık fakültesi ise ya tabdoğan yada maltepe durağında inin biraz yürürsünüz sanki tandoğan durağı daha yakın
-
@maricinal
vmy için demiştim -
@duyguuu37
vmy için demiştim -
@balans-etkisi hocam peki emanet durumu nasıl eğitim fakültesinde giricem bende
-
@thorstein-veblen gecen sene sknti yoktu.emanete birakmistik bi kantine
-
@thorstein-veblen yakınlarda büfe falan var en kötü orası alır bi gazili olarak gircem bende sınava yıllar geçti gitti A grubundan bi yere giremedik bi türlü :///
-
@balans-etkisi kardes ulistan tek dolmusla egitim fak gidilir mi?
-
Selamun aleykum arkadaşlar.Bir sorum olacak:
Kendi memeleketinizde Sgk denetmen yardımcılığı mı yoksa DGuy mu ?
Avantaj ve dezavantajlarıyla yazarsanız minnettar kalırım.Teşekkürler -
@teklif-eğrisi hocam yanlış değilsem ulustan keçiöğren dolmuşları gidiyor diye biliyorum eğitim fakültesinin tam önüne kadar
-
@wozniak kesinlikle dguy bence hocam güzel bi meslek maliyede 1.sınıf hemen hemen müfettişlikten bile iyi diye duydum ekgösterge 3600 merkezde kalibreli bi meslek
-
Maliye uzman yardımcılığı sorularına göz atın derim o ayarda gelebilir arkadaşlar