2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@casanova orda kimse yazmıyo, sanki alan dışındaki sorular aynı oyüzden burdan o soruları takip ediyorum. İngilizce filan da aynıydı da.
-
Her şeyi geçtim de ben mamul maliyeti sorusunu nasıl 690.000 buldum anlamadım
-
@can-mavi ben de 690 buldum
-
@toranj doğru cevap 660 mi şimdi ben de 690 buldum
-
@lex-fori ben 690 buldum ama çoğu kişi 660 veya 630 yapmış , ben bir yerde bi yanlislik yaptım büyük ihtimal
-
Valla bence 690
-
O soruda verilen kalemleri hatırlayan var mı
-
@can-mavi hocam bu otofinansman gucu formulunu bir turlu bulamadım.Sınavda gücu okumamisim bn direk oran olmaz diye ticari kar yaptım.Cevap kesin otofinansman gücümü
-
@can-mavi hocam dönem başı dönem sonu mamülü işin içine soktuysanız belki oradan bir yanılgıya düşmüş olabilirsiniz. Soruda üretilen mamül maliyeti sorulduğu için yarı mamüllere kadar alıp bırakacaktınız.
-
@can-mavi 630 hocam toplamdan d. Başi mamul ve donem sonu mamul toplamini cikarmak gerekiyordu. 660-30 olacaktı.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi hocam bu otofinansman gucu formulunu bir turlu bulamadım.Sınavda gücu okumamisim bn direk oran olmaz diye ticari kar yaptım.Cevap kesin otofinansman gücümü
Kesin otofinansman mi bilmiyorum ama ben otofinansman yaptım
-
@casanova bu arada yarı mamüllere dahil.
-
@casanova aynen öyle yaptım :))
-
DGUY ANALİZ
Sınav esnasında birçok kişi cok kolay guy ayarında en az 80-85 doğru yaparım şeklinde düşünmüş olabilir. Ancak sınav sonrası sınavın aslında kolay bir sınav olmadığı ortadadır. Bazı soruların net cevabı yok. Çok yüksek kapatacağını düşünmüyorum şahsen -
@can-mavi evet hocam o çok düşürücü bir soruydu. Üretilen mamül maliyetine dönem başı mamülü eklerseniz satılabilir mamül maliyetini, ondan da dönem sonu mamülü çıkarırsanız satılan mamül maliyetini bulurdun ki bulduğunuz büyük ihtimal üretilen mamül maliyeti değil de satılan mamül maliyeti.
-
@zenginmemur hocam otofinansman gücü ile ilgili soruyu Yasin Çobanın kitabında görmüştüm o şekildeydi
-
Arkadaşlar mali tevzin sorusunun cevabı neydi?
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam inanırmısınız yanlış yaptığım soruları çat diye buldum ki gülerler dalga geçerler diye yazmaktan çekiniyorum.
Yani düşürücü soruların hepsini neredeyse doğru yapmışım, gidip en basit soruları yanlış yapmışım ciğerim parçalanıyor. Bu gibi benim tam tersim olan insanlarda var. Yani sınav 30 soru üzerinden di ve bu 30 soru kader belirleyici olacak ki herkesin banko 10 - 15 yanlışı var şuana kadar gördüğüm hocam. O yüzden 85 üstü kapatması hayal gibi geliyor ama, 75 altına da ümitlenmek üzüyor şu an için insanları gerçekten. -
@atanamayan yerel yönetimler arasındaki uyumlaştırma gibi bir şık olacaktı oydu cevabı hocam.
-
@teklif-eğrisi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@paca08 dogru.sahsen sinavdan cikinca 4 yanlis bekliyordum simdi 13 yanlisa cikti..
@teklif-eğrisi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@paca08 dogru.sahsen sinavdan cikinca 4 yanlis bekliyordum simdi 13 yanlisa cikti..
Tam sinirdayim suan 75 hatirlayamadigim soru varmi bilmiyorum insallah daha da duser biran once aciklansinda kurtulalim