2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@elinor-ostrom işte hocam dediğim gibi doğrudan değilde dolaylı yoldan teknolojiyi sanayileşme olarak almak lazımdı. Yani 3 beyaz 3 siyah fabrikaları, sonra cam demir çelik fabrikaları hep sanayileşme ve teknolojik gelişim belirtisiydi.
-
@casanova nedir yani cevap size göre
-
@murky Hocam 85 civarı doğrum olduğunu düşünüyorum. Hep düşse 80'e düşer. Bazı sorular çelişkili ama bakalım sonuçlar bu pazartesi açıklanır.
-
@alika28 bana göre cevap değil yani murat fasikülde göre cevap yabancı sermayenin sınırlandırılmasıdır, resim attım ben kimim hocam cevap belirleyim sadece okuduğumu diyebilirim ️
-
@casanova doğrudur hocam açıklamak için uğraştınız teşekkür ederim
-
@casanova Bir kitapta okudum şöyle diyordu sınırlandı ama sakın yasakanlandı anlamayın yabancı sermayeyi çekmek öncelikli amaçtı tekeller yasaklandı
-
@elinor-ostrom rica ederim hocam. Soru düşmeye müsaittir ve hap bilgiydi o yüzden üzülmeyin sizin gibi düşünen tek kişi siz değilsiniz hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@paca08 hocam 75 e kadar duser mi sizce?2013teki sınavla kıyaslamak dogru olur mu?
-
@shanks hocam attığım fotoya bakarsanız sadece forforlu alanlar bile cevap için gerekli açıklamayı karşılıyor ️
-
@casanova açılmıyor bende
-
@elinor-ostrom hocam sorunun bahsedildiği yıllarda esasen liberal politikalar izleniyor benim kitapçığımda ilk soruydu direkt liberal politikalar üzerinden düşünüp aynen ben de öyle işaretledim ama tekrar çek ederken soruları 2. Kez okuduğumda ulusal çıkarlarla ilgiliydi soru kökü o yüzden değiştirdim cevabımı ama tabiki ben tamamen yanlış anlamışta olabilirim. Sorular açıklansa keşke
-
@zenginmemur Hocam 75 kesin gözüyle bakıyorum. Çünkü 600 kişi mülakata kalacak. Bu kadar kişinin yüksek yapacağını beklemiyorum.
-
@paca08 dogru.sahsen sinavdan cikinca 4 yanlis bekliyordum simdi 13 yanlisa cikti..
-
1923 Kongresi'nin temel amacı zaten yabancı sermayeyi çekmekti.
-
@shanks o zaman içeriğini yazayım hocam göremiyorsanız.
İzmir iktisat kongresinin sonucu olarak yabancı sermayeye DAVETKAR tutum izlenmiştir.
Atatürk yabancı sermayeye karşı değildi, fakat yabancı sermaye ülke bağımsızlığını tehtid etmemelidir. Fotoğrafın içeriği bu kadar merak ettiyseniz. -
Türkiye insan hakları bişey ...... gibi bi soru vardı şıklarda üye başvuru yaptı mı be öyle bişeydi. Hatırlayan var mı?
-
@casanova Sağolasın
-
@ist2015 hocam sen çok yanlış hatırlıyorsun öyle soru yoktu sanırım karıştırdınız, Türkiye hangi işbirliğine üye değildir diye bir soru vardı büyük ihtimalle de onunla karıştırdınız sadece onunla ilini kurabildim
Şıkları
Ekonomik iş birliği örgütü
İslam işbirliği teşkilatı
Karadeniz ekonomik iş birliği örgütü
Avrupa serbest ticaret bölgesi anlaşması (EFTA) vardı.
Cevabını EFTA yaptım ama emin değilim. -
@casanova istatistik de vardı sanki ya
-
@ist2015 onu bilemem hocam istatistik oturumuna girdiyseniz eğer olabilir fakat burda istatistik oturumunun cevapları zor hocam bulmak.