2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@casanova sınav çıkışı ben de bi gerizekalı benim heralde diye düşünmüştüm:)ama kdv sorusunu nasıl yanlış yaptım bilmiyorum o a n havale geçiriyodum sanırım çift falan mı gördüm acaba
-
@nopainnogain hangi kod hocam
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@istatistikçik, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Biri de çıkıp demiyorki 1930'a kadar Lozan var yabancı sermayeye sınırlama getiremiyoruz.
Biri de çıkıp bunu demiyor çünkü lozan , izmir iktisat kongresinden sonra imzalandı
Müzakerelere 1922de başlandığını,belli maddelerde anlaşılamayınca 4 şubatta ilk müzakerenin sonlandırıldığını ve hemen arkasına İzmir iktisat kongresinin yapıldığını ve dolayısıyla misilleme yapar gibi müzakere konularında aksine kararlar alınmayacağını da ekleyeyim belki aydınlanırsınız.
-
ben GİB'i biraz tanıyorsam sorudaki amacı buydu.
-
SON KEZ YAZIYORUM
SORUDA BİZDEN 'ÜRETİLEN MAMUL MALİYETİNİ İSTİYOR'DİMM +200
DİG +300
GÜG +130
TOPLAM ÜRETİM MALİYETİ 630D. Başı YARI MAMUL +50
D. Sonu YARI MAMÜL -20
ÜRETİLEN MAMÜL MALİYETİ 660ALTTAKİLER BİZİ İLGİLENDİRMİYOR ÇÜNKÜ BURAYA KADAR SORUYORDU ALTAY SATILAN MAMÜL MALİYETİ VAR ORASINI SORMUYOR SORU BU KADAR!
-
@i̇lanbekleyenbiri aynen kesinlikte bu cevap
-
@frustration yukarı bakarsan kesin konuşmaman gerektiğini görürsün. Bu işin sencesi bencesi yok
-
@ilanbekleyenbiri kesinlikle bu hocam bende bu şekilde yaptım ve eminim
-
@istatistikçik, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Biri de çıkıp demiyorki 1930'a kadar Lozan var yabancı sermayeye sınırlama getiremiyoruz.
Biri de çıkıp bunu demiyor çünkü lozan , izmir iktisat kongresinden sonra imzalandı
Müzakerelere 1922de başlandığını,belli maddelerde anlaşılamayınca 4 şubatta ilk müzakerenin sonlandırıldığını ve hemen arkasına İzmir iktisat kongresinin yapıldığını ve dolayısıyla misilleme yapar gibi müzakere konularında aksine kararlar alınmayacağını da ekleyeyim belki aydınlanırsınız.
Evet aydın biri değilim ama aydınlatacak da sen değilsin emin ol
-
Soruyu hazirlayanlar bile bizim kadar detayli dusunmedi eminim
-
Arkadaşlar KDV sorusunun cevabı ne
-
@can-mavi kaynak çok aydınlanacak,karanlıkta olduğunu kabullenmen senin adına güzel sevindim. soruları kendi doğrularınıza çevirmeye devam edin kolay gelsin
-
@istatistikçik sen yorumları arada sırada okuyorsun heralde , hangi yanlısımı doğruya çevirmeye çalışmışım aydın insan bi söyledi o konuda da aydinlanayim
-
@fs üretileni soruyor sıralama şu şekilde
SATIŞLARIN MALİYET TABLOSU (T-Ü-S)
DİMM
DİG
GÜG
TOPLAM ÜRETİM MALİYETİD. Başı YARI MAMÜL +
D. Sonu YARI MAMÜL -
ÜRETİLEN MAMUL MALİYETİ (DGUYda sorulan kısım ve 660 olan kısım evet 660) Yazıyla:ALTI YÜZ ALTMIŞD.başı MAMÜL +
D.sonu MAMÜL -
SATILAN MAMÜL MALİYETİ -
@yasemen devreden alacaklı (kaç tl olduğunu bilmiyorum D şıkkı)
-
Arkadaşlar iki gündür takip ediyorum forumu, herkes kendi yaptığının doğru olduğunu kabul ettirmeye çalışıyor. Diğer derslerde iddialı değilim ama muhasebem iyi düzeydedir. Yapılması gereken en mantıklı kayıt aşağıdaki gibidir, cevap şüpheli ticari alacaklar 280.000 alacaklı olur.
Şüpheli Ticari Alacaklar 350.000
Alıcılar. 350.000Karşılık Giderleri 350.000
Şüp. Tic. Alac. Karş. 350.000Kasa 280.000
Şüp. Tic. Alac. Karş. 280.000
Şüp. Ticari Alacaklar 280.000
Konusu Kal. Karş. 280.000 -
Guya calismaya basladiniz mi yol yorgunuyum hic bir yerim tutmuyor ben daha baslayamadim
-
@i̇lanbekleyenbiri 660 diyecektim yanlis olmus
-
@duyguuu37 buna %100 katılıyorum işte
-
@can-mavi herkes hata yapar ben de yaptım 'duyumculuk' döneminde tüm etiketlere milyonda bir cevap attığından beri bilirim seni,bu yoğun klavye kullanışın öfkendenmidir anlamadım.İnatla yabancı sermaye konusunu sayfalarca tartışman az önceki düşünceyi canlandırdı bende.ve evet arada bir okuyorum zamanım oldukça.Daha fazla sayfa kirletmeyeceğim size iyi tartışmalar.