2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
100 kasa 280.
129 şüpeli ticari alacak karşiliği 350
128 şüpeli ticari alacak 350
644 konusu kalmayan karşilik 280
Kayıt bu arkadaşlar fazla detay düşğnmeyin ztn bu kayda göre sadece bi şıkta cvp vardı -
80 in altına inecektir muhakkak.
-
Bence üretilen mamül maliyeti sorulan sorunun cevabı 630. 30 ekleme çıkarma nedir anlamadım ama dönem başında mamül 70, yarı mamül 50 dönem sonu mamül 100, dönem sonu yarı mamül 20. Yani dönem içinde 30 yarı mamül 30 mamüle dönüşmüş. Bu dönüşüm için 300 ilk madde, 200 işçilik 130 genel üretim gideri yapılmış. Yani toplam maliyet:630. Soruda 30 eklenecek çıkarılacak bir durum yoktu. Cevap kesinlikle 630.
-
@frustration keske kesinlikle demeseydiniz ️
-
@casanova işte o fosforlu yer yuzunden yüzden supheli degil büyük ihtimal yanlış diyorum dostum , neden atar yapıyorsun :))
-
@frustration hocam ben de sizin gibi düşündüm 630 yaptım ama bizim bulduğumuz cevap toplam üretim maliyeti...
Soruda tamamlanan üretim maliyetini soruyordu galiba o yüzden hesaba yarı mamüller de katılacak sanırım... -
@frustration d bası yari mamul 20 ise cevap 610 hocam. Ben de 630 yaptım ama marjinal olayım dedim 610 diyerek varsa eger seceneklerde
-
@frustration kardeş o soruyu bende yanliş yaptim ama cvo bariz belli 660 girip burda kendi yanlişlarimiz doğru yapmaya çalişmayalim brnce 2 kitap yüzü açip niye yanliş yaptık diye bakmamiz lazim :)))
-
@casanova Kör oldugunuzu iddia etmedim. Yuzde yuz dogru demedigim hicbir soruya da tik atmadim. Yanlislarim içerisinde sayıyorum fakat siz de size sunulan argumanları kabullenmek istemiyorsunuz. Ben zaten yanlis kabul ettim hocam tartismaya luzum yok.
-
@can-mavi toprağım sana değil be @kaimoğlan hocamaydı lafım ona da atar yapmadım sitem ettim estağfurullah :))
-
ne zaman açıklanır bu sınav ?
-
kaçla kapatır acaba?
-
Sınav bir an önce açıklanmazsa 70 in altına inecem
-
@otuzyılsavaşı bilmiyorum hocam da kesin bir an evvel açıklanmalı yoksa burda kimse ehemniyette degil :)))
-
@otuzyılsavaşı Hocam ciktigimdan beri içimden 77 geçiyor. At fava bekle
-
@umutlnn 70.000 tl hala daha tahsil edilebilir hem dava sonuçlanmamis senin bu kaydın vergi kaçakçılığına girer
-
@umutlnn karşılık ayrılmıcaktı hocam sadece şüpheli hale geldi alacak
-
@otuzyılsavaşı hocam sen gibi 200 kişi girdiyse düşük beklemiyorum kapatma baremini açıkcası
-
@sdf Hocam o sorudan tahsilatın ya da davanın tamamen bittiği gibi bir anlam çıkarılamıyordu. Dava devam ederken 280.000 ödeme yapılıyor, ne fazla ne eksik sadece bu kadardı. Vakit geçtikçe daha fazla irdelenmeye başlanıyor sorular Kolay gelsin ^^
-
@noyanna yukarda çözdüm hâlâ 630 demeyin ya gayet basit formülü var.
660 CEVAP