2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Anayasa cb seçim yenileme sorusu hatalıydı
-
Dönem net karı borçlu
Ortaklara borçlar alacaklıMuhasebede hangi işlemdir ?
Kâr dağıtımı olacak arkadaşlar Alican hoca ile telefonla konuştum şimdi .
-
@tysbyno-hi neden , eğer tbmm seçimi yeniler ise Cb hakkı gitmiyor , soruda gider diyordu , bariz yanlış
-
TOPLAM ÜRETİM MALİYETİ
Direkt işçilik + 200
Direkt hammadde + 300
Genel üretim gideri + 130
630
ÜRETİLEN MAMÜL MALİYETİ
D.Sonu YARI MAMÜL - 20
D. Başı YARI MAMÜL + 50
30
CEVAP:660 -
@tysbyno-hi soru doğruydu cb 2. döneminde meclis erken seçim kararı alırsa cb tekrar aday olamaz diyordu soruda aday olabiliyor
-
@can-mavi hocam cb seçimi yenilerse mv seçimi de yapılması için seçimlere 1 yıl dan az kalması şart değil mi
-
@yorgun-_iibfli hocam diğer şıkları hatırlıyormusunuz?
-
@can-mavi cobb Douglas sorusu var ölçeğe göre artan getiri var fakat kurum cevapta ölçeğe göre artan getiri de maliyetler artarı kabul etmiş
-
@issiz eğer dediğiniz gibi olsaydı 280 tahsil edildiği zaman sadece ilgili kısmın karşılığı iptal edilirdi 350 nin tamamı değil. Geriye kalan kısmın davası devam ettiğinden karşılığı kapatılmaz
-
16 yanlış kesin iktisat&muhasebe den bir kaç tane daha çıkabilir.
-
@tysbyno-hi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi hocam cb seçimi yenilerse mv seçimi de yapılması için seçimlere 1 yıl dan az kalması şart değil mi
Değil
-
Arkadaslar 7/B hesap grubunun cevabina faiz gideri denilmis faiz gideri finansman gideri olarak dusunulmemis mi ayrica a sıkkında üretim gideri vardi 7/B hesabinda boyle bir seyin oldugunu ben gormedim 7/Ada uretim gideri vardi. Ayrica dissallik sorusunda marjinal sosyal maliyet marjinal ozel maliyetten buyuktur diye bir sık vardi bu cevap cunku bu negatif dissallik durumudur.
Ve diger Mamullu hesap sorusunda dimm dig arti genel üretim gideri hesabini topluyoduk genel uretim gideri asagidaydi hesaplar karisik verilmisti cevap 630 cikacakti cevaplarin tam dogru ihtimali yok bence aciklanana kadar uzmeyelim simdiden diye kendimizi diye dusunuyorum -
Valla benim babalar gibi 19 yanlısım var + 3 tane de şüpheli var
Şüpheliler : şta - pozitif dışsallık - İzmir iktisat
78 e dustu düştü dusmedi by by -
@kaimoğlan evet zaten donembasi ve donemsonu yari mamul kullandik hocam
-
@sdf hocam 280000 liralık tahsil sonucu nasıl 350000 liralık hesap kapatılabilir ki? Ayrıca zaten bu hesabın hepsi için karşılık ayrılmış dava ve icra safhasına gelmesi zaten karşılık ayrıldığını gösterir fakat 350000 liralık alacağın 280000 liralık kısmını tahsil ediyorsun, hadi konusu kalmayan karşılıklar 280000 olsa anlarım şıklarda. Tek uyan şey ilk başta şüpheli hale gelen alacaktan 280000 tahsil edildiği için bu tutarın gene şüpheli alacaksan çıkarılmasıyla.
-
@can-mavi aynı durumdayız
-
@can-mavi İzmir iktista ne dediniz hocam
-
Sorulari tartismak bize iyi gelmiyo galiba,daha fazla kafa karistiriyor moral bozuyor e sinavda zaten pazartesi sali aciklanirsa belki daha gec bilmiyoruz bos yere can sıkıp zaman kaybetmeyelim arkadaslar onumuzdeki sinavlara odaklanalim bence..
-
@gmsmustafa izmir iktisata bilgi teknolojileri dedim buyku ihtml yanlis .. şta sorusuna şta yı 280 000 kapattım ... pozitif dışsallık zaten ortada
-
@duyguuu37 aynen öyle haftasonu vmy var , vmy ertelenme ihtimali var ertelenirse sayıştay var .3bu sınav yüzünden moral sıfır , sabah 7 de uyandım dguy u geride bırakıp ders çalışmak için ama haala forumda yim