2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gözde doğruyu soruyor olsa da zaten iki doğru cevap olur. bir sizin söylediğiniz cevap bir de a grubunda son şıkta (d) piyasa başarısızlığıdır şıkkı vardı o da doğru. dışsallıklar negatif pozitif ayrımı olmadan piyasa başarısızlığıdır. yani soruda her halükarda iki doğru iki yanlış cevap oluyor. o yüzden ne hatırlarsak hatırlayalım sıkıntılı bir soru.
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Beyler bayanlar 10/10/2012 imece 73. Soruya bakar mısınız bir
??
-
@can-mavi süpheli duruma düşen her alacak için karşılık ayrılmıyor soruda karşılık ayrılıyor demiyordu benzer sorular vardı ferhat yıldızda
-
@gözde Hocam ben de 630 yaptım da 630 olamaz , üretilen mamul maliyetini soruyormuş o yüzden 660-30 yapmayacağız , eğer satılan mamülü sorsaydı 660-30 du , ama cevap malesef 660
-
@duyguuu37 hocam 630 diye diretiyorum ama ben şimdi farkettim. Donembasi ve donemsonu icin mamulleri kullandim. Yari mamulleri kullanmak gerekiyordu siz net hatirliyor musunuz 630 da yanlis cikacak gibi
-
@moonlight 1 yanlis daha bitiirr hakeeeeem
-
660 hocam cevap.lanet olsun yahu :))
-
@gözde yanlışı hocam eminim
-
@tobıntax, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi süpheli duruma düşen her alacak için karşılık ayrılmıyor soruda karşılık ayrılıyor demiyordu benzer sorular vardı ferhat yıldızda
Tamam ben karşılık ayrılır demiyorum ki , karşılık ayıran da ayirmasan da tahsil gününde 280 000 artık şüpheli değil ama kalan 70 000 için haala dava devam ediyor yani işlem gününde 280 000 için işlem yapacaktık kalan 70 000 haala şüpheli olmaya devam edecekti dava sonuçlanıncaya kadar
-
bu sınava kolaydı diyen cenazeme gelmesin , kolay değildi kolay sorular vardı
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Beyler bayanlar 10/10/2012 imece 73. Soruya bakar mısınız bir
Ben de imece yok ne var o soruda
-
@moonlight kolay değildi çakaldı
-
@can-mavi aynı şeyleri düşüyoruz ben yanlış anladım o zaman
-
@moonlight varmı acaba burda sadece 7-8 yanlış yapan
-
Vergi sonrası kar+amortismanlar-dağıtılan kar =otofinansman gücü aynı soru 2008de guyda sorulmuş
-
@can-mavi sınavda çıkan bir soruya tamamen benziyor soruya göre c ve d şıkkı doğru iken yanlış olan b şıkkını doğru kabul etmiş kurum o tarihteki sınavda
-
@tobıntax ben 17 yanlış 4 şüpheli
Şüpheliler
- 2700/2900 kar (ne yaptım bilmiyoeum)
- Kar dağıtımı (hatırlamıyorum)
- pozitif dışsallık
- İzmir İktisat kongresi
Allahım sen bizi 1-2 puanla hayal kırıklığıyla imtihan etme yarabbim amin
-
@tobıntax 7 8 yanlış yaptım diyen sınavda tüm soruları baştan sona 3 kez okumuştur veya sınav boyunca bazı basit soruların şevkine kapılmayıp sınav sürecinde dikkatıni hiç dağıtmamıştır
-
Arkadaşlar ben sinavin o kadar "basit" olduğu kanısında değilim. Kaliteli sorularla ve tuzak dolu şıklarla bezenmiş bir sınavdı. Tahminim 73-75 ile kapatacağı yönünde.
-
@otuzyılsavaşı adamı delirttiniz sonunda bu arada cevap kesinlikle 660