2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaslar alakasız bir baslikta yazıyorum ama imece pdf varsa alabilir miyim
-
Arkadaşlar bu Gib Sınav İşlerine ulaşan var mı telefonu açmıyorlar. Bir de ben yeni kimlik kartım gelene kadar geçici kimlik verdiler onunla sınava girebilir miyim? Sıkıntı olur mu?
-
@yavuzçağrı hocam kpss de o sekilde biri girdi bizim bina da guvenlige anlatirken duymustum,su an surec dahilinde oldugu icin bence bir sorun teskil etmez gibi ama yinade danisin iciniz rahat etsin
-
@duyguuu37 Sağolun hocam
-
Merhaba , tren garından gazi üniversitesine ne kadar sürede nasıl gidebilirim ?
-
@yavuzçağrı eski kimlik kartini almiyorlar onla girebilirsin telas etmene gerek yok
-
@bg2603 ben kimliği yenilemedm sorun olur mu ki
-
@metehan hocam yürüyerek gitmeyi mi düşünürsünüz yoksa araçla mı? Yürüyerek de gidilebilir yaklaşık olarak 30 dakika 50 dakika arası sürer yürüme hızınıza bağlı olarak, araçla gidecekseniz de gara arkanızı verince sola doğru bi 200 300 metre yürüyünce bir anayol gelecek oradan dolmuşlar geçiyor. Yalnız bunlar eski gara göre yol tarifleri onu da belirteyim
-
@bg2603 kim diyo onu
-
@metehan sınav yeriniz mühendislik-mimarlik fakültesinde 2-3dk merkez kampüs ise 30dk civarı sürer
-
@agor gardan banliyo trenine binin eğitim fakültesine gitcekseniz hipodrum durağında inin 5 dkka yürürsünüz en fazla fakat mimarlık fakültesine gitcekseniz tandoğan çıkışından çıkın ordan bi 15-20 dkka yukarı kızılay yönüne doğru yürürsünüz
-
@ltfye hiçbi sıkıntı olmaz eski kimlikte kimlik sonuçta hocam :)içinizi ferah tutun
-
@balans-etkisi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@agor gardan banliyo trenine binin eğitim fakültesine gitcekseniz hipodrum durağında inin 5 dkka yürürsünüz en fazla fakat mimarlık fakültesine gitcekseniz tandoğan çıkışından çıkın ordan bi 15-20 dkka yukarı kızılay yönüne doğru yürürsünüz
@Metehan bir de bu var hocam, teşekkürler bilgi için @balans-etkisi
-
İlk defa kurum sınavına gireceğim. Kurum sinavlarinda giris belgesinde rekli siyah beyaz farketmiyor degil mi
-
@aleph fark etmiyor. rahat olun. hatta sınavda öyle bir sınav kitapçığı göreceksiniz ki şaşırmayın. bildiğiniz a4 kağıdını yan çevirip zımbalıyorlar. gerekli önemi illa ki gösterin vaktinde orada olun telefon vs yanınızda bulundurmayın. ama heyacana kapılıp dikkatsizlik yapmayın. sınavda başarılar
-
@ltfye olmaz
-
@beveridge-eğrisi nufus memuru eski kimligi almio zaten kimlik gecersiz oluyor aama sinavda gecerli cunki adamin eski kimligi sicil no felan istemedine gore eskiylede girilir
-
@yamtar gercekten mi peki hocam sorular okunabilir sekildemi
-
@yamtar cok tesekkur ederim
-
@yamtar emanet vardır heralde hocam mecbur çantalı olucaz