2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@paretowilfredo vmy kurum içinden mi alınacak doğru mu anladım
-
@vlkrt düşük kapatır inşallah
-
Arkadaşlar bu kadar kişinin soruları yanlış okuması normal mi? Sorularda kelime eksikliği vs olabilir mi?
-
Ben sahsen 75 hatta dahada dusecegini dusunuyorum cunku herkes kolay sorularda dikkatsizlikten kacirdi .arti zor sorularda vardi 10 15 tane rahat duseceginu dusunuyorum
-
İnşallah 76 ya falan düşer
-
Ortaklara kar payı dağıtılması sorusu böyle miydi
Geçmiş yıllar karları
Ortaklara borçlar
Eğer böyle ise soru imece de var ve ortaklara kar payı dağıtılması olacak cevap -
@kuşçubaşıeşref ortaklara borçlar sağ altta olacaktı
-
@kuşçubaşıeşref soruda borc tarafinda donem net kari vardi
-
Sinavin 83 ile kapatacagini dusunuyorum. 80 in altina dusmez forumda bile 75 ten dusuk yapan kimse yok
-
@gökyeleli forumda bile derken
-
@beveridge-eğrisi anladım hocam teşekkürler
-
-
@gökyeleli 84 mi yaptınız
-
@gökyeleli yok ya 80 altı kapatcak görürsünüz
-
@uruk-hai Aynen ben de. Mimarlık 411de cam actirmadilar ses geliyor diye buharlasmadan bitirdik çok şükür
-
Gözlemlerime göre 75 in altinda yapan ne gordum ne duydum. Tahminim 70 80 arasi yigilma olur 80 in de biraz uzerinde kapatir.
-
@eliff insallah gonul ister 70 le kapatsin
-
Arkadaslar ben kitapcigimi kodladim mi hatirlamiyorum acaba gozetmenler kontrolü yapiyorlar miydi
-
@geliruzmani Her şeyi kontrol ettiler bende hatta aday numaramı yanlış kodlamışım
-
@gökyeleli kimse sosyal medyaya 65 doğrum var yazmaz çünkü burda genelde iddalı olanlar mülakata kalma ihtimali olanlar yazıyor benim de zamanında kötü geçen sınavlarım oldu açıp bakmadım bile ne konuşuluyor diye...