2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Eğer ki 80 üzeri kapattın gib tarihe geçer
-
@kaimoğlan Kendisi doğmatik cümledir. Sorgulanmadan kabul edilendir. Klasiklerdendir.
Bakınız
Bak şimdi karşiiim bu guy sinavinda 70 soruyu herkes yapar kalan 30 soruyu en az hasarla atlat kralsın karşiiiim.
Bi bitmediniz arkadaş hangi 70 soru? Sinava girmeden bile bu 70 soru muhabbeti donuyor. Nereden biliyorsunuz o 70 soruyu herkesin yaptigini? -
Dostlar kayıtlı sermaye sorusunda diğer sıkları hatırlayan varmı?
-
Sınavda süre yetişmeyecek diye hızlı çözdüm biraz sonra görevli 1 saat var 12.30da son diyince şok oldum hatta biri 150dakika değilmi diye sordu :)bilseydim soruları rahat rahat çözerdim
-
Herkes kaymakamliga dem vuruyor ama kaymakamlık da 40 soru vardı ve 30 doğru ile kapattı , yani 100 soruda 75 eder ... Ayrıca forumda 24 25 lere düşeceği söyleniyor du evet , buna rağmen 30 ile kapattı , ama inanin bu forum yanılmadi çünkü komisyon her soruda kabul etmemesi gereken cevapları alternatif sayarak kabul etti o yüzden 30 a çıktı
-
Mesela bana ingizlice soruları çok zor geldi. Kalem kıpırtamadım.yorum da yapamadım.
-
@saitulukurt bana kolay geldi dizi izle dizi alt yazili
-
78 80 civarı kapatır gibi bende sınavdan ilk çıktığımda 90 falan dedim ama şimdi en az 15 yanlisim çıktı ki daha da çıkar gibi hayırlısı olsun
-
arkadaşlar gelirin 100 tl den 125 tl ye çıkması durumunda gelir etkisi mi ikame etkisi mi
-
@emredurmaz gelir etkisi
-
@emredurmaz gelir etkisi ... Eğer ücret sebebiyle çalışmaması seçerse bu tersine dönen emek arz eğrisinin ve gelir etkisi 》ikame etkisi olur ..
-
Philips eğrsi konusuldu mu? Vergi yuku mu vergi kapasitesi mi? Vergi yuku olması için birseye bölmesi gerekiyor. Bu acıdan bakınca kapasiteyi işaretledim.
-
@can-mavi bu sınav 76-77 ile kapatsın yemin ederim tembelliğe tevbe edecem usta ya , çakal soruların canı cehenneme de 2 şık arasında kalınca niye ısrarla ve istikrarla yanlış olanı işaretliyorum bilemedim
-
Çoğu kişi ücret artışı oluşan durum ile vergi artışı sonucu oluşan durumu karıştırmİş
-
@moonlight ben yüzde 80 o bant arasında kapatacağını düşünüyorum
-
https://www.strawpoll.me/16215920
ŞÖYLE BİR ANKET HAZIRLADIM SONUÇLARI MERAKLA BEKLİYORUM .
LÜTFEN KATILIN EN AZINDAN FİKİR OLUŞTURUR -
@gökyeleli güzel anket. Facebookta muhtelif gruplarda da paylaşır mısın güzel fikir elde edilebilir
-
Şöyle 77-76 ile falan kapatsa ne harika olur
-
@gökyeleli, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
https://www.strawpoll.me/16215920
ŞÖYLE BİR ANKET HAZIRLADIM SONUÇLARI MERAKLA BEKLİYORUM .
LÜTFEN KATILIN EN AZINDAN FİKİR OLUŞTURUR -
@alika28 facebook kullanmıyorum linki kopyalayıp yapıştırarak siz paylaşabilirsiniz