Arkadaşlar bu sınavın başlığına devlet gelir uzman yardımcılığı sınavı yazmışlar ama yanlış olmuş. Bu sınav gelir uzman yardımcılığı sınavıydı. Dguy haftaya olacak. Konunun başlığı yanlış.!!!
2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Birisi duyim yazmisti bgn aciklanir diye gerceklik payi nedir:(
-
Yonetim kurulu ile yonetim organinin ayni sey oldugu konusunda da tartisiliyorsa vay bizim halimize....
-
@i̇lanbekleyenbiri ne için hocam
-
@i̇lanbekleyenbiri Yemin çek.
-
Sakarya cevabı yanlış bence hadi onu da çevirin birşeye
-
@firito genelde 3ten sonra açıklanıyor ya ona güvenerek dguyu bekliyorum:)
-
@maesteo fırat kalkanı olmalıydı
-
@maesteo Hatta bulgarlar biz o pakta girdik diyorlarmış
-
@maesteo hocam o soruda hangi savaştan önce mi diyordu sonra mı ben sonra diye hatırlıyorum cevap kütahya olacaktı (şaka şaka)
-
@fatihmavcu kurul diyordu. yönetim kurulu.
-
@nopainnogain sonra dese cevap kütahya-eskişehir
galiba sıyırdık
-
@maricinal 2. Dünya savaşı olacak cevap
-
Arkadaşlar iyice saçmaladınız ne heyeti ne yönetim kurulu. O soruda derneklerin en önemli organını soruyordu cevapta genel kuruldu.
-
@i̇lanbekleyenbiri
-
Balkan Antanı; Yunanistan, Romanya, Türkiye ve Yugoslavya'nın Almanya ve İtalya destekli Bulgaristan tehditine karşı sınırlarını korumak ve Balkanlardaki karışıklığa bir son vermek adına 9 Şubat 1934'te imzaladıkları dostluk ve işbirliği antlaşmasıdır.
"TaYYaRe" :))
-
@maesteo 20 sene sonra görürüz
-
@hahamas bnde o moddayim artik burdaki adamlar 85 bandında olurda 1 2 yanlis daha gelmesin diye zaman geciriyo.Yoksa 80 alti bekleyen zaten yanlis saymistir.Bu kadar direniyosalar bnce oyle
-
@otuzyılsavaşı helikopter saygılar
-
Açıklayın artık da helak oldu millet anlaymisın gib
-
Arkadaşlar bu sınavın başlığına devlet gelir uzman yardımcılığı sınavı yazmışlar ama yanlış olmuş. Bu sınav gelir uzman yardımcılığı sınavıydı. Dguy haftaya olacak. Konunun başlığı yanlış.!!!