2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sınav çıkışı İsmail Aslan Üstad Sınav nasıldı diye sordu. Dedim Üstad kolay ama zor bir sınav yapmışsınız dedim. Keşke sorsaydım hemen açıklayın diye
-
@can-mavi kaymakamlik mulakat sonuclarinda aksam tam umudu kesmisken haber getirmistin.kaymakamligi bilen bunu hayli hayli bilir yok mu dostum duyum
-
Guy anketi bosa cikti bakalim bu da çıkacak mi:)
-
Toplantı ne zaman biter acaba
-
@ultras06 dostum gib hariç diğer maliye bakanlığı sınavları olsa kesin yakın duyumlar gelirdi kulağıma ancak gib in yaptığı sınavları öğrenmek belki diğer sınavlardan daha kolay ama gel gör ki ben öğrenemedim, işin aslı bir iki girişimim oldu , ancak şuan oecd de vergi müfettişleri filan da varmış nedenini anlamadım , ulaştığım kişi dün "yarın büyük ihtimal açıklanır ama kesin bir şey diyemiyorum" dedi , ben de beklemedeyim ...
Sınav sonucuyla alakali ben de bir tahmin yapayım 76-77 ile kapatır gibime geliyor , hem bu yılki hem eski sınavlara giren kişi sayısı vs göz önünde bulundurunca bu sonuç çıkıyor -
@istatistikçik aaaa beklenenden yüksek kapatır o zaman kesin.......
Bizi bilgilendirdiğin için çok memnunuz. Sağ ol. -
bugün açıklanır sanki
-
@iibfli_keynes benim de sol gözüm seğiriyor ya malesef aşamadığım bi batıl inanç:)
-
Ben cok sanssizim 78 dogrum var kesin 79la kapatr kalirim oyle
-
75-76 yi görecek göreceksiniz.
-
@bengidönüş şakamısın birader bilgi vermedim hissediyorum dedim saldıracak yer arama.
-
@george içerden bilgi alabilen veya oralarda çalışan birileri var sanki
-
@george amin insallah
-
Çok kolay Çok kolay muhabbetleri dönüyordur çıkışta. Ama şimdi şartlar değişti sanki karamsar olmamak lazım basit hatalarla yanlış sayısı yükseliyor. 76 yi göreceğine inanıyorum. Karamsar değilim.
-
@can-mavi bu tahmin iibf için peki istatistik ve mühendislik için bir tahmininiz var mı?
-
@george hep iibf tahminleri.... istatistik ve mühendislik ne olur?
-
@ist2015 yok dostum istatistik icon bir tahminim , yani reel bakarsak tahminim olamaz da, ne soruları gördüm ne bundan önceki sınavlarını bilirim , cok sallamasyon bir tahmin yapmış olurum
-
Sinavdan sonra lavaboya girdim kizlar konusuyordu bu kadar da kolay sorulmaz calisanla calismayani ayirt etmeli vs vs gordk ne kadar kolay oldugunu
-
@biriibfli aynen hocam duraga gidene kadar bende o muhabbetleri duydum,hatta ben yol yorgunu oldugum icin mi idrak edemedim bu kadar kolay oldugunu diye uzulmustum
-
Bu sınava kolay diyenle tanışmak isterim. Bu kolaysa masraf yapıp Ankara’ya gitmeye gerek yok. Hem maddi hem manevi yıpranıyoruz