2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@george yalan söylüyor olsa gib de degil OECD de çalışıyorum burada toplantı yapıyorlar derdi.
-
Oecd toplantısı ne demek 1960ta kurulan örgüt mü
-
@george dün bir başkası da toplantı olacak dedi yalan olacağını sanmam
-
@i̇lanbekleyenbiri oecd gümüşderede maliye bakanlığının en önemli merkezlerinden biridir. Eğitimler orada verilir. Vimer gibi önemli çalışma yerlerindendir
-
@i̇lanbekleyenbiri Oecd Gib in eğitim ve sınav hizmetleri binası. dün toplantı olacağını söyleyen arkadaşı ismen tanıyorum , Başkanlık binasında o da. ama konu hakkında bilgim olmadığı için yazmadım bir şey..bugün kendi başkanımın toplantıda olduğunu öğrenince haber vermek istedim.
-
@narca o zamam özür dilerim
-
Hadi yine tahminde bulunalim
-
@narca kardeşim 7. kata gelsene çay içelim : )
-
@zenginmemur seviyosun bu hayatı
-
@emredurmaz cay içerken foto atin da hani biz de inanalim:)
-
Bugün biter hayırlısıyla. Sınavdan 2 saat sonra "78 ile kapatacak at fava bekle" demiştim. An itibariyle halen bu görüşümü savunuyorum. 1 soru da iptal olacak diyorum, hepsi tutarsa size kıyak olarak cumartesi sayısal loto rakamlarını da vereceğim. Hadi bakalım.
-
@hickskaldor evet hocam yaptıgim yanlıslara cok uzuluyorum
-
@olursaolur isteyen gelebilir nickim gerçek ismim söyeleyerek içeri girebilirsiniz
-
@emredurmaz Sizin yemekler kötü olmasa öğlen yemeğe gelirdim, değiştirin şu şirketi yahu
-
bende gib personeliyim ama taşradayım. Haber alamıyoruz. Nedense birşey demiyorlar. Bilgi alan varsa iletsin..
-
@toranj önemli değil.
-
@emredurmaz Ben buradan oraya gelene kadar zaten açıklanır
Şaka bir yana toplantından sonra başka ne işlemler var.Tamamen keyiflerine mi bakıyor -
https://www.youtube.com/watch?v=VvqsWfokxRA
bugün açıklanır inşallah
-
Gib de çalışan ama sınava girmemis olan varsa bana bi mesaj atabilir mi rica etsem
-
@shanks hemen orada liste imzalanıp mühürlenecek ve liste ilan edilecek yani birilerinin dediği gibi imzada dolaşma imza silsilesi felan yok