2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@atkinsons Gib sırf sana inat olsun diye bile bugün açıklamalı
-
@atkinsons bizi bu duruma düşüren GİB in kendisi. Belli bir tarihte açıklanacağını bilsek bizde senin gibi oturur dersimize bakardık. Insan ister istemez beklenti içinde oluyor.
-
@atkinsons bir sinek daha
-
arkadaslar gib i arayalım. hemen şimdi..
-
@george bncedeeeee
-
@emredurmaz OECD'deki toplantiyla ilgili bi gelisme yok mu hocam
-
aradım telefona bakan yok!!!! Kimse aramadı mı?
-
Şimdi aradım millet henüz bilgi gelmedi bizde sizin gibi bekliyoruz dediler bana. Olabilir mi dedim her zaman olabilir dedi
-
@gizo11 Hocam hangi numarayı aradınız?
-
@Sucuklu_Oralet siz bilirsiniz hocam bir bilginiz var mı en son halkbankta demiştiniz dedikten sonra açıklanmıştı
-
@atkinsons Sinek ile akrabalığın var mi ?
-
Beyler Bayanlar,
Geyik yapacağınıza lütfen arayın baskı oluşturalım. En azından ses duyulsun lütfen....
-
@bg2603 bu diger sineklerden farkli at sinegi bu galiba
-
@mami1616 açıklandı diye yorum yapıp milletin kalbine indirim biriyle beni (açıklanmayacagini söyleyip gidip diğer sınavlara çalışmanızı öneren birini) bir tuttunuz ya helal valla yorumları hayretle okuyorum bu ne linctir böyle:))
-
@atkinsons kardeşim açıklanmayacaksa söyle nedenini
-
@atkinsons YA HOCAM SANA TEK SORUMUZ ŞU : BUGÜN NEDEN AÇIKLANMAYACAK? GİB BAŞKAN VEKİLİ Mİ SÖYLEDİ? Çok samimi soruyorum bunu
-
@atkinsons yav tamam neye dayanarak acıklanmıycak diyorsun kaç defa sorduk söylesene ?
Kuru kuru acıklanmıycak diyorsun niye itibar edelim. -
@atkinsons sende bir şey biliyormuscasina konuşma o zaman
-
arayalım arkadaşlar !
-
@moonlight totem yapıyor ama tutmuyor açıklanmayacak deyip açıklanmasını bekliyor ama avucunu yalıyor.