2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaşlar ben de aradım konuştum gayet olumlu konuştular. Kurulun çalıştığını belirttiler. Özellikle birkaç kez sordum haber bekliyoruz dedi. Buradan nasıl bir sonuç çıkarılır bilmiyorum
-
@keynesinruhu hocam bizi hayattan soguturlar,sen tehlikenin farkında degilsin.gib bunları ezdikce bunlarda bize horozlanir.
-
@alika28 17.00 ye kadar pusudayız deseydin üstad
-
@keynesinruhu hahhahaha cok güldüm ya sağol
-
@uruk-hai gib demişim vdk olacakti
-
Gercekten bilmediğimden soruyorum bu imeceyi bedava mı dağıtıyorlar
-
@emredurmaz kardeşim senden haber bekliyoruz. Bu nasıl bir toplantı ne zaman bitecek kaçtan beri sürüyor
-
@uruk-hai
Doğru diyorsun hocam ben de duydum birşeyler de bakacağız artık. Baştan belli etmek gerek duruşu. Her yerde oluyor zorbalar da gücü yettiğine. -
@ucanbalon pdf linkini paylaşıyorlar. Ücretsiz olarak.
-
Bu gidişle Tuğrul Koçer’in Twitter a kapatacak gibi
-
@uruk-hai yeni yapilan risk analiz merkezine gönderecekler galiba dguylari..
-
Valla ben yazili sinavi gecsem bile,cok da deli sevinmeyecegim neticede bir mulakat var,ulkemizde de mulakatta neye dikkat edildigini hala cozebilmis degiliz,o sebeble kazansam birilerine ustat mi diyecegiz diyecek kadar oteye gidemiyor hayallerim malesef
-
@ucanbalon hocam tuğrul koçer in twitterinda en ustte sabitlenmis twitte dosya halinde var. Ordan indirip calisabilirsiniz. Anladigim kadariyla birisi hayrına imece diye bir not hazirlamis ve guya hazirlananlara ücretsiz dagitiyor.
-
ARKADAŞLAR BİR SORUM DAHA VAR. DEVLET GELİR UZMAN YARDIMCISI MAAŞI NEDİR? YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ? BİR DE UZMAN OLMAK İÇİN NE YAPMAK LAZIM? 3 YIL SONRA YAZACAĞIMIZ TEZİN YERİNE YÜKSEK LİSANS MEZUNU OLMAK UZMAN OLMAK İÇİN KAFİ Mİ, YOKSA DOKTORA MI İSTİYORLAR. BİLGİSİ OLAN VAR MIDIR?
-
@sad38guy ben de bir dgu ile konuştuğumda bunu söylemişti...
-
@gossooon burada herkes henuz yazili sinavi bekledigi icin belki de puanlarindan korku yasadiklari icin henuz mulakat nerde olur diye takilmiyorlar malesef,meslek tanitimi ise onceki sayfalarda yapildi hatirlayan bir arkadas varsa yazabilir sayfa sayisini
-
@duyguuu37 Benim için gerçekten mühim. Yardımcı olan biri çıkarsa çok sevinirim.
-
@sad38guy benim bildiğim gib dguy alımını sonlandırana kadar 30 kere fikir değiştirir.
-
Elektronik tebligatlarimiz cebimizde bekliyoruz
-
@gossooon devlet gelir uzmanlığı mevzuat diye internette aratırsanız sorduğunuz tüm soruları orada bulabilirsiniz