2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@yavuzçağrı hem dguy hem kaymakamlık Sayıştay ve vmy kazanan ortak kişi sayısı olacaktır diye dedim hocam
-
@moonlight Hocam 2015 Kasım Guy sınavında Ankara 400 kişi için 85 ile kapattı. Sorular tabi daha basitti. Bu sorular bir tık daha zor ve alım sayısı 300. Bir de şu anket var https://www.strawpoll.me/16215920/r , buraya bakınca 83-83 öngörüyorum.
-
Bu zor sınavda 83-84 ün üstüne çıkan 600 kişi varsa kendi adıma üzülürüm ülkem adına sevinirim
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kriza 83-84 le kapatamaz konjonktür buna müsait değil
Sınav : DGUY
Sayı : 600
Sorular : ÇakalHani hocam 80 olabilirde 84 nedir yani
-
@kriza alım sayısı 300 ama müalkaata kalacak sayı 600
-
@moonlight Ankara alımda mulakata kalacak sayısı da 800 dü yanlız hocam. O şekilde 85 ile kapattı.
-
@kriza gecen yılki guy ne olcak.Ankara ilansız bir donemde yani 90lik adamin Ankarayi yazdıgini varsayiyorum.350 ye yakinin adayin dogrisu 79da kaldı.Istanbul 77de kaldi.
-
@kriza kopyala yapıştır soru coktu
-
@kriza Valla dediğim gibi Hocam bu zor sınav 83-84le kapatırsa sorun yalnızca bendedir ve insanlar zehir gibi çalışıyordur,acilen önlem almam lazım
-
80 in üzeri yapan 600 tane adam çıkarsa helal olsun tarihe geçer heralde
-
@moonlight çakaldi ama zor degldi sanki,en az 5 tane bildigin soruyu yanlış yapmışım birçok insan öyleyse evet düşer
-
@zenginmemur 77 en düşük
-
Hocam yanlış anlamayın sadece tahminim bu yönde. Benimde gönlümden geçen 78-79 a kadar inmesi.
-
@okanugur kusuruma bakmayın hocam az önce dışarı çıktım ya kafama güneş geçti heralde ben 300 kişiden hariç 150 kişide yedek ayrılacak yazdınız sandım. Yedek kadrosu ihdas edilen kadronun %20'si. 60 kişi yani, benim kafam oraya gitti. Ama bu insanlar hemen feragat edemezki hocam Dguy'un ocakta başlanacağına dair söylenti var. Sonuçta Vdk'nın sürecini biliyoruz, Sayıştayın da daha klasik sınavı var.
-
@moonlight muy nasil kapatmis öyle.Kapatma puani 89 kurum sinavi 80 soruda 60 dogru.Alim sayısi dguya gore cok az
-
77 ile halaya başlayalım
-
@moonlight bu sinava meslekte çalışan insanlar da başvurdu yalnız onların ne kadarı çalışarak girmiştir sanki
-
@ultras06 teşekkür ederim.
-
@eliff hocam beni destekliyor musun eleştiriyor musun anlayamıyorum
-
@yavuzçağrı hocam bence bu formül bulacaklar aksi halde çok kötü olur kurumlar açısından vmy kazanan dguy da emin olun kazanmıştır o zaman dguy görevine başlayan direk yer değiştirir ya da dguy kadrosuna atananların vmy mulakatinda önünü kesecekler , benim ki sadece kabaca bı analizdi birazda arkadaşı rahatlatmak için bekleyip göreceğiz hocam