2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@george giriyor hocam şuan
-
Ders çalışın ders... geçen sene 16-17 ay ilan ilan diye ağlayan bu süreçte ders çalışmayan ilan geldiğinde konuları yetiştiremeyen ve kazanamayan birçok kişi vardı.Bırakın kendinize bahane yaratmayı. Ders çalışın ders...
-
@kortex Allah ın izniyle sıkıntı yok kardeşim rahat ol
-
@george telefonunuzu kapatın açın bende giremiyordum düzeldi Türk usulü ️
-
Ders çalışmak isteyen elbette çalışır. Dguy gibi sorarlarsa çalışmaya gerek yok kesin. Bakalım açıklansaydı önümüze bakardık...
-
-
İyice can sıkıcı olmaya başladı bu durum. Siteye bakıyorum açıklanmamıs sinirlenip telefonu masaya sertçe atıp ders çalışıyorum tekrar giriyorum yine aynı..
-
Modem aç kapa yapalım arkadaşlar site taş gibi:)
-
Gereksiz yere yaptığım bu heyecanimi, adranelin dolu bir aktivitede bile yaşayamam
-
Arkadaşlar troll lemek amacıyla ortalığı karıştırmak isteyenler takip edildiklerini bilsinler. Biz bu platformda troll kişilere müsaade etmiyoruz. Lütfen kimsenin şevkini kırmadan, kimseyi heyecana sürüklemeden bu platformda normal davranmaya devam edin. Devam edecek olan arkadaşlarımız engellenmeyi göze alsın.
-
Arayan oldumu arkadaşlar? Ne dediler ?
-
Arkadaşlar bir umid herkes bir sey bir kelime bekliyor bilgi kirliligi yapmayalım . Bilgisi olmayan arkadaşlar alay etmeyin lütfen bizlerle.
-
@george dguy ozaman yüksek kapatır
-
Hangi numarayı arıyosunuz 1700 aradım açmadı
-
Aradım açmıyorlar
-
En son adayın puanı 75 olursa ne olur?
-
@zenginmemur çok güzel olur.
-
7500 kişinin girdiği sınavı aynı gün açıklayan kurum 3000 kişinin girdiğini sinavi dün bile başlasalar çalışmaya kaç defa bitirirler okuyup sıralamayı
-
@zenginmemur 75 puanda olan herkes çağrılır isterse 200 kişi olsun
-
@şampiyon 75 olursa listeye bakarım 80 olursa bakmam bile