2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@g-uzmanı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Ankete göre ankete katılanların %14'ü 85 ve üzeri doğru çıkarmış sınava 2900 kişi girdiğini duydum bu rakamlara göre ciddi bir yorum yaparsak 400 kişi 85 ve üzeri yapmış anlamıni cikaririz ama 2900 kişi içerisinde sınavı kötü geçip forum dışındaki hayatına odaklandigini varsayarsak benim tahminim sınav 81 veya 82 ile kapatır. Bundan aşağısı gerçekten sürpriz olur.
-
80 üstü kapamaz bence öyle bi sınav değildi.76-79 arası bişi olcak gibi.Anketde hem sayı hem doğruluk açısından yetersiz sorular bile yayınlanmıyorken üstelik. Az kaldı hayırlısı artık
-
@james-buchanan Hocam dürüst konuşmak gerekirse cogumuz bizi psikolojik olarak rahatlatacak sınırda tahminler yürütüyoruz. Ama bu işte daha çok tecrube sahibi arkadaşlar da 80 in uzerini olanaksız görüyor. Tecrübe sahibi kesimin psikolojik tahminde bulunmadigi aşikar. O halde ben 77 nin hayal oldugunu dusunmuyorum.
-
@gökyeleli bu ankete 330 oya ulaşmış 1000 kişi gibi bir rakama ulasmis olsaydı sınavın açıklamasına gerek kalmazdı
-
Bence 2 soru iptal olacak ve 77 ile kapayacak.
-
linç edilmeyi göze alarak 83 te kapatacağını düşünüyorum
-
@cesss 78 kpss ile kapattı
-
@hahamas niye 85 değil:D
-
@tobıntax sırf boyle yorumlar yüzünden 78 79 ile sınava giren arkadaşlar bizi geçsin istiyorum
-
Hayır yani nereden biliyorsun herifin gy gk yüzünden 78 aldığını ama alan netin in çok iyi olmadığını
-
@sword00 79 diyene niye 80 değil diye sormuyorsun da bana mı onu soruyorsun tahminim işte. 85 çok yüksek 82 düşük bence. o yüzden 83
-
@can-mavi Hak eden geçsin kazansın dostum ben nitelikli aday konusuna değindim sınavın kapatma puanı normal guy gibi oldu. Mesela 85 üstü kapatır o zaman dersin çok nitelikli adaylar var diye ama bu puanla kapatmışken böyle soylenmesi bana mantıksız geldi.
-
@hahamas seni seçtim pikaçhuu:D seksen üstü ütopik bence ondan ya..pikaçhu lafına alınma eğlencesine yazdım:D
-
@tobıntax işte ben de o nitelik konusuna takıldım , bu sınavda sadece 2 gy gk vardı , bere den biliyorsun kpss de alanı çok iyi ama gy gk dan 65 70 aldığı için alan puanının 78 de kalmadığını
-
@can-mavi sen sınava girenlerin büyük çoğunluğunun öyle olduğunu düşünüyorsan eyvallah.
-
@sword00 yok alıngan biri değilim sadece şunu demek istiyorum ben puanı yüksek olan kimse düşük kapatacağını düşünmüyor. bu sınav için yüksek alamayacağını düşünenler genelde 80 altını sınır gösteriyor bence psikolojik bir şey.
-
@tobıntax tabiki hepsi öyle değil ama geçen sene kpss den 78 alıp da üzerine 1 yıl 2018 kpss için çalışmış birçok kişi var , niteliksiz diyemezsin bence , hem yakışı da kalmaz
-
Sahsen sinava bicogu gibi yuksek bi puanla girmedm Ankarada olanlarin sahip oldugu imkanlarimda olmadi aileme masraf olmasin diye dersaneye de gitmedm kpss puanlarim da 80 falan ama yok iste 80 alti niteliksiz yok bimem ne bole asagilamak hic dogru degil hepimiz bu yarista ayni imkanlara sahip degilizbu sinav icinde gunu birlik ankaraya gelip donenler oluyo en basiti sinav sabahi dahi haril haril ders calisanlari gorunce dedm yaa ben iyi kotu yuksek bi puanla olmasada bugun bu insanlarin arasindayim die ona dahi sevindim kendimi basarili gordum sinav sonucu ne olursa olsun ...sinava girmeden oncede kulak misafiri oldum bicogunun asagilayici konusmalari ozmn bile vardi az dikkat ederek konussak keske ... Sinavdan da78 bekliyorum olur olmaz nasip ama rabbim kimsenin emeklerini bos etmesin en acil kimin ihtiyaci varsa ona nasip etsn
-
@beveridge-eğrisi hangi iki soru sizce
-