2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Hocam tekrar diyorum onlar 2 dakika sonra acıklanacak bile olsa acıklayacagız demiyorlar. Geçen sene kendim yaşadım bunu daha önce de yazmıştım buraya o yüzden böyle böyle dediler diye sözlerine göre hareket etmeyelim. Bizim su an tek yapabileceğimiz şey elimizden geldiğince sıkıştırmak onları galiba
-
Kamu kurumları cuma mesai bitimlerini sever.
Sadece tahmin. -
@yorgunsavaşçı Aynen çalışsak aklımız sürekli burada olacak verimli olmadıktan sonra ne işe yarar
-
@bg2603 ınsllah kardes ya gercekten bunaldım hani vdk ile gorusmustum ama onlar kesin degil bizde bekliyoruz demıslerdı gib te guven lik de yok dert etmeyin bizzat yetkiliyle gorusturdum bile bisey olsa komisyon da gelmezdi bugun dedi hakkımızda hayırlısı surec. Her yönden hepimize sıkıntılı size de mutluluklar umarım bu zor sureci basarıyla atlatırız
-
Duyum : "arkadaşlar GUY sorularını hazırlıyorlar o yüzden sınav en geç pazartesi günü açıklanacak " gelen cevap aynen bu
-
herkese aynı cevabı veriyorlar galiba kime ne dediler.. bana çalışıyoruz dediler size?
-
@bebetto soruda kusurlu olduğu gibi ibare varsa kınama yoksa uyarma ben soruyu hatırlamiyorum
-
@milton saolun hocam tesekkur ederim bebeginizi Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Dugun tarihimi aldigimda coktan guyu muyu biter dedim agustosun sonu eylul basi aldim sansa bakki guydan 10 gun sonra dugun insllh bi aksilik cikmadan atlatiriZ kurtuluruz su sinavlardan
-
@can-mavi şaka mı ne alaka dguy sonuçlarının açıklanmasıyla ya itirazlı soruları kararlaştırıp yayınlıycaksın...
-
@yorgunsavaşçı demekki kurumda bir öncelik sırası var , suan için elzem olan şey Guy soruları demek ki ne bileyim , benim fikrim değil ya bu
-
@bg2603 amin amin saolun kardes
-
@can-mavi hocam size bişey dediğim Yok zaten. Guy ilanı geleli 2 ay olacak neredeyse dguy sonuçlarının açıklanmasına mı sıkıştırılmış soruların hazırlanması.
Ki öyle bile olsa dguy un itirazlı sorularını karara bağlamak tas çatlasın 2 saat sürer.
Bence tamamen keyfi bekletiliyoruz .
-
@can-mavi Allah belalarını versin o zaman ne diyim
-
@shanks dur dostum öyle deme , suan açıklanmamış nedenini bilemeyiz , vardır her iste bir hayır
-
@can-mavi pazartesi nedir yaaaaa.
-
@james-buchanan illa pazartesi değil gelen mesajı aynen yazdım , en geç ptesi , bir arkadaş Allah razı olsun mesaj çekti , rızası dahilinde ben de paylaştım
-
@can-mavi hocam gib rekorunu egale etti. 6 gün olacak artık.
-
@shanks hocam sakin. açıklanacak eninde sonunda, hayırlısıyla açıklansın ve kazanın da birazcık geç oluversin.
-
@can-mavi Bu zamana kadar soruları hazırlamamak da biraz şov bence.
-
Yasin Çoban işletme iktisadı kitabını Pdf olarak atabilecek biri var mı?