2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bebetto kusurlu olduğu yazıyordu soruda cevap kınama ( ben uyarı yaptım heralde)
-
Yalancı duyumculara bile hasret kaldık
-
@bebetto kusurdu hocam
-
@falanfilan rica ederim hocam
-
@shanks yazılı sınavın bi etkisi yok o zaman
-
@gannicus Ben kayıtlı sermaye yaptım da çalışırken bu soruyu görünce kafam karıştı. Cevap kayıtlı sermayedir ama kurum başlangıç sermayesini doğru kabul etmiştir diyor çıkmış soru cevabında
-
Soruda KUSUR çok açık şekilde yer alıyordu. KUSUR memur KUSUR yazılı KUSUR KUSUR FLAW FAULT DEFECT
-
@bg2603 simdi onundeyım ıcerı almadılar ama yetkiliyle gorusturduler hayr Ole bisey yok suanda komisyon burda sorular hazırlanıyor biz sınavımızı yaocaz dedi beyefendi anlattım durumu mu lutfen arkds lar rica ediyorum net olmayan bsıey paylasmayalım kulaktan kulağa iste bu sekilde sıkıntılar ortayacıkıyor dguyu da sordum dha ne zaman acıklayacagımız belli degil dedi ama siz sınavızına calisin yaocaz sınavı dediler sonradan olagan ustu bisey cıkar ertelenir hani onu bilemiyoruz ama suanlık bole birsey yok dediler yani suanda omrumden omur gitmedi degil
-
@gencburokrat Zaten prosedürsüz diyordu diğerlerinde bir dünya prosedür var
-
@gencburokrat hocam genel kurul kararı ile alınmış olduğundan dolayı kurum başlangıcı sermayesi demiş. Sınavda ki soru farklıydı yönetim kurulu kararı ile diyordu ki cevap kayıtlı sermaye. Yani iki soru farklıydı o yüzden kafanız karışmasın
-
@shanks Teşekkürler kardeşim
-
son kez toplu arayalım 0312 387 33 45 dahilide 1330-1336-1344-1345-1348-1349-1350-1351
-
@gannicus Valla biraz daha açıklanmazsa kafalar yanacak gibi, %100 doğru dediğim sorular şüpheli gelmeye başladı
-
@milton, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@bg2603 simdi onundeyım ıcerı almadılar ama yetkiliyle gorusturduler hayr Ole bisey yok suanda komisyon burda sorular hazırlanıyor biz sınavımızı yaocaz dedi beyefendi anlattım durumu mu lutfen arkds lar rica ediyorum net olmayan bsıey paylasmayalım kulaktan kulağa iste bu sekilde sıkıntılar ortayacıkıyor dguyu da sordum dha ne zaman acıklayacagımız belli degil dedi ama siz sınavızına calisin yaocaz sınavı dediler sonradan olagan ustu bisey cıkar ertelenir hani onu bilemiyoruz ama suanlık bole birsey yok dediler yani suanda omrumden omur gitmedi degil
Arkadaşlar bu sınav bugün de açıklanmaz , yarın bile şüpheli bence .
Hiçte hemen açıklayalım gibi bi çabaları olduğunu zannetmiyorum şu cevaptan ben. -
@george, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
son kez toplu arayalım 0312 387 33 45 dahilide 1330-1336-1344-1345-1348-1349-1350-1351
yüklenelim beyler bayanlar.
-
@yorgunsavaşçı Bunlar hep böyle ama 5 dakika sonra bile açıklanacak olsa bu cevabı veriyorlar
-
@gencburokrat aynen hocam açıklansa da kısa sürede bitse bu çile
-
Delireceğiz
-
@milton insllh ertelenmez bi kac kisi yuzunden biz magdur olmayiz insllh saolun hocam sizde uzmeyin kendinizi sanmiyorum ertelenecegini
-
@shanks hocam valla sabır kalmadı sınav sırasında bu kadar stres olmadım.
Beklemeyin çalışın diyenler varda öyle de olmuyor aklım burda odaklanamıyorum.
İşte bunlar hep tutarsızlıklar yüzünden halbuki resmî bi açıklama yapmak cok kolay şu gün açıklanacak demek .
Ama kimsenin umrunda değiliz.